Pris pr. person: 39,00 – Ekstra stor, pr. person 49,00

  • Uge 1
    Lukket
  • Uge 2
    Mandag: Lasagne med salat og dressing

    Tirsadag: Karbonader med stuvede grøntsager, kartofler og rødbeder

    Onsdag: Go’e ben med sauce, kartofler og agurkesalat

    Torsdag: Fyldt kyllingebryst med svampesauce, hvidkålssalat og kartofler

    Fredag: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål

  • Uge 3
    Mandag: Koteletter i fad med ris og salat

    Tirsdag: Brændende kærlighed

    Onsdag: Farseret kalkun med bagte rodfrugter, flødesauce og små kartofler

    Torsdag: Biksemad med spejlæg og surt

    Fredag: Chili con carne med salat, creme fraiche og tacoskal

  • Uge 4
    Mandag: Skipperlabskovs med rødbeder, rugbrød og purløg

    Tirsdag: Fiskefrikadeller med remouladesauce, små kartofler og citron

    Onsdag: Hjerter i flødesauce med kartofler og tyttebær

    Torsdag: Kyllingewok med ris

    Fredag: Krydderskinke med spinatlasagne og tomatsalat

  • Uge 5
    Mandag: Gullasch med kartoffelmos og surt

    Tirsdag: Hakkebøf med løg, bacon og peberfrugt, små kartofler og pebersauce og salat

    Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder