Dagens middag pr. stk. 39,- / Ekstra stor 49,-


Uge 13

Mandag: Tortillas pandekager med oksekød, salsa og salat

Tirsdag: Karbonader med stuvet grøntsager og kartofler

Onsdag: Go’e ben med sauce, kartofler og agurkesalat

Torsdag: Hakkebøffer med bløde løg, skysauce. rødbeder og kartofler

Fredag: Flæskesteg med rødkål, sauce og små kartofler


Uge 14

Mandag: Kalv sauté marengo med urtekartoffelmos

Tirsdag: Græsk farsbrød med tzatziki, tomatsalat og kartofler

Onsdag: Fiskefrikadeller med persillesauce og kartofler

Torsdag: Tarteletter med høns i asparges og grøn salat

Fredag: Husarsteg med flødesauce, bønne-sauté og små kartofler


Uge 15

Mandag: Chili con carne med ris og salat

Tirsdag: Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og surt

Onsdag: Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

Torsdag: Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater og krydderurt, med flødekartofler og salat

Fredag: Braiserede svinekæber i kraftig sauce, rodfrugter og små kartofler


Uge 16

Mandag: Forårsgryderet med små kartofler og friske krydderurter

Tirsdag: Lamme-krebinetter med tomatsalat, tzatziki og ovnbagte kartofler

Onsdag: Pariserbøf med div. tilbehør

Torsdag: LUKKET

Fredag: LUKKET


Uge 17

Mandag: LUKKET

Tirsdag: Lasagne med salat og dressing

Onsdag: Tandoori-kyllingelår med ris, chutney og salat

Torsdag: Hjerter i paprika-flødesauce med små persille-kartofler

Fredag: Svinekam stegt som vildt med Waldorfsalat, vildtsauce og kartofler


Uge 18

Mandag: Carapulka (paprika-karrygryde med bacon, pølser, perleløg og svinekød) med mos

Tirsdag: Medister med skysauce, kartofler og rødkål