Pris pr. person: 39,00 – Ekstra stor, pr. person 49,00

  • Uge 13
    Mandag: Tortillas-pandekager med oksekød, salsa og salat

    Tirsdag: Karbonader med stuvede grøntsager og kartofler

    Onsdag: Bøfsandwich

  • Uge 14
    Tirsdag: Kalv sauté marengo med urtekartoffelmos

    Onsdag: Græsk farsbrød med tzatziki, tomatsalat og kartofler

    Torsdag: Fiskefrikadeller med persillesauce og kartofler

    Fredag: Tarteletter med høns i asparges og grøn salat

  • Uge 15
    Mandag: Chili con carne med ris og salat

    Tirsdag: Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og surt

    Onsdag: Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og rødbeder

    Torsdag: Hakkebøffer med ristet bacon og svampe, flødesauce og persillekartofler

    Fredag: Braiserede svinekæber i kraftig sauce, rodfrugter og små kartofler

  • Uge 16
    Mandag: Forårsgryderet med små kartofler og friske krydderurter

    Tirsdag: Lasagne med salat og dressing

    Onsdag: Pariserbøf med div. tilbehør

    Torsdag: Kalve Cordon Bleu med små kartofler, skysauce og grønt

    Fredag: Svinekam stegt som vildt med Waldorfsalat, sauce og kartofler

  • Uge 17
    Mandag: Stroganoff med små kartofler

    Tirsdag: Krebinetter med grøntsager, kartofler og aspargessauce

    Onsdag: Tandoori-kyllingelår med ris, chutney og salat

    Torsdag: Hjerter i paprikasauce med kartofler og surt

    Fredag: LUKKET

  • Uge 18
    Mandag: Carapulka (paprika-karrygryde med bacon, pølser, perleløg og svinekød) med mos