Pris pr. person: 39,00 – Ekstra stor, pr. person 49,00

  • Uge 35
    Mandag: Jægergryde(mørbradgryde) med pølser, svampe og skalotteløg med mos

    Tirsdag: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

    Onsdag: Go’e ben med skysauce, kartofler og surt

    Torsdag: Hakkebøf med bløde løg, skysauce og små kartofler

    Fredag: Kalvesteg med Waldorfsalat, skysauce og kartofler

  • Uge 36
    Mandag: Koteletter i fad med ris

    Tirsdag: Benløse fugle med kartoffelmos

    Onsdag: Forloren hare med flødesauce, kartofler og tyttebær

    Torsdag: Fyldt kylling med spinatlasagne og grøn salat

    Fredag: Kogt spidsbryst med peberrodssauce og kartofler

  • Uge 37
    Mandag: Vildtragout med ristede svampe og urtemos

    Tirsdag: Ribbensteg med æble-sveske kompot, kartofler og skysauce

    Onsdag: Krebinetter med kartofler, krydret skysauce og rebildsalat

    Torsdag: Brunkål med rødbeder og sennep

    Fredag: Spareribs med coleslaw og bagt kartoffel

  • Uge 38
    Mandag: Kalvefrikassé med små persille-kartofler

    Tirsdag: Osso buco med kartoffelmos

    Onsdag: Hakkebøf med bløde løg, skysauce og hvide kartofler

    Torsdag: Ovnstegt kylling med agurkesalat og rabarberkompot. Skysauce og kartofler

    Fredag: Glaseret skinke med flødekartofler og grønt

  • Uge 39
    Mandag: Forloren skildpadde med småkød og fiskefrikadeller

    Tirsdag: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

    Onsdag: Fiskefrikadeller med remouladesauce og kartofler

    Torsdag: Boller i selleri med kartofler

    Fredag: Lasagne med salat og dressing