Dagens middag pr. stk. 45,- / Ekstra stor 55,-


Uge 22

Mandag: Bøf stroganoff med kartoffelmos

Tirsdag: Jægerschnitzler med franske ærter og smørstegte kartofler samt svampe-/paprikasauce

Onsdag: Farsbrød med salat, dressing og ovnbagte kartofler

Torsdag: Lukket

Fredag: Roastbeef med kold kartoffelsalat og grøn salat.


Uge 23

Mandag: Coq au vin (kylling i vinsauce, små perleløg og svampe) med kartofler

Tirsdag: VALGFLÆSK med kartofler og persillesauce

Onsdag: Lukket

Torsdag: Forloren hare med sauce, kartofler og tyttebær

Fredag: farseret ribbensteg med rødkål sauce og kartofler


Uge 24

Mandag: Lukket

Tirsdag: Karbonader med stuvede grøntsager og kartofler

Onsdag: Fiskefrikadeller med dildsauce og kartofler

Torsdag: Mexicansk tortilla med oksekød, salsa, creme fraiche og salat

Fredag: Øl-braiseret nakke med grov rodfrugtmos og syltede urter


Uge 25

Mandag: Ossobuco med bagt kartoffelmos

Tirsdag: Hakkebøf med pebersauce og små ovnkartofler

Onsdag: Paneret svinekotelet med rødkål, skysauce og kartofler

Torsdag: Lasagne med salat

Fredag: Oksegrydesteg med hvidløgsbagte rodfrugter, små kartofler og skysauce


Uge 26

Mandag: Sommergryde med små nye kartofler og urter.

Tirsdag: Æggekage med rugbrød, purløg og bacon

Onsdag: Stegt lever med løg, sauce og kartofler

Torsdag: Glaseret skinke med flødekartofler og salat

Fredag: Stuvet hvidkål med medister, små kartofler og rødbeder