Dagens middag pr. stk. 39,- / Ekstra stor 49,-


Uge 49

Mandag: Boeuf Bourguignon med kartoffelmos

Tirsdag: Brunkål med røget flæsk, rugbrød, rødbeder og sennep

Onsdag: Kylling med bagt kartoffel, salat og kryddersauce

Torsdag: Forloren hare med sauce, kartofler og tyttebær

Fredag: Sprængt oksebryst med peberrodssauce og kartofler


Uge 50

Mandag: Kalvefrikassé med små urter og ærter hertil persille kartofler

Tirsdag: Karbonader med stuvet grøntsager og kartofler

Onsdag: Fiskefrikadeller med dildsauce og kartofler

Torsdag: Mexicansk lasagne med oksekød, salsa, creme fraiche og salat

Fredag: Øl braiseret nakke med grov rodfrugtmos og syltede urter


Uge 51

Mandag: Enebærgryde med bagt kartoffelmos

Tirsdag: Hakkebøf med pebersauce og små ovnkartofler

Onsdag: Paneret svinekotelet med rødkål, skysauce og kartofler

Torsdag: Coq au vin (kylling i vinsauce, små perleløg og svampe) med kartofler

Fredag: Oksegrydesteg med hvidløgsbagte rodfrugter, små kartofler og skysauce


Uge 52

Mandag: LUKKET

Tirsdag: LUKKET

Onsdag: LUKKET

Torsdag: Æggekage med bacon, purløg og rugbrød

Fredag: Høns i asparges med tarteletter