Pris pr. person: 39,00 – Ekstra stor, pr. person 49,00

  • Uge 39
    Mandag: Forloren Skildpadde med små kød- og fiskefrikadeller

    Tirsdag: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

    Onsdag: Fiskefrikadeller med remouladesauce og kartofler

    Torsdag: Boller i selleri med kartofler og surt

    Fredag: Lasagne med salat og dressing

  • Uge 40
    Mandag: Stroganoff med kartoffelmos

    Tirsdag: Stegt lever med bløde løg, kartofler og sauce

    Onsdag: Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

    Torsdag: Tærter med broccoli og bacon, salat og dressing

    Fredag: Husarsteg med svampe og timian, små kartofler, flødesauce og æblesalat

  • Uge 41
    Mandag: Skipperlabskovs med rugbrød, rødbeder og purløg

    Tirsdag: Karbonader med stuvede grøntsager og kartofler

    Onsdag: Ribbensteg med rødkål, skysauce og kartofler

    Torsdag: Græsk farsbrød med tzatziki, tomatsalat og grove kartofler

    Fredag: Oksesteg med skysauce, pesto-kartofler og sprød salat

  • Uge 42
    Mandag: Benløse fugle med kartoffelmos

    Tirsdag: Kødboller i tomatsauce med pasta og salat

    Onsdag: Hjerter i flødesauce med kartofler og surt

    Torsdag: Lammeragout med rodfrugter, små kartofler med skræl og friske krydderurter

    Fredag: Skinkeschnitzel med bacon-paprikasauce, stegte kartofler og ærter

  • Uge 43
    Mandag: Kalv i karry med persille kartofler

    Tirsdag: Go’e ben med skysauce, kartofler og agurkesalat

    Onsdag: Hakkebøf med bløde løg, skysauce og hvide kartofler

    Torsdag: Svensk gryderet

    Fredag: Kylling med æbler og persillerod. Små kartofler og skysauce

  • Uge 44
    Mandag: Tortillas pandekager med oksekød, salsa og salat

    Tirsdag: Brændende kærlighed med rødbeder

    Onsdag: Hamburgerryg med flødekartofler og salat