Pris pr. person: 39,00 – Ekstra stor, pr. person 49,00

  • Uge 31
    Mandag: Skipperlabskovs med persille og rugbrød

    Tirsdag: frikadeller med stuvet sommerkål og små kartofler

    Onsdag: Mørbradgryde med persillekartofler

    Torsdag: Boller i karry med ris

    Fredag: Glaseret skinke med flødekartofler og salat

  • Uge 32
    Mandag: Italiensk gryderet med rødvin, rodfrugter og grove kartofler

    Tirsdag: Fiskefrikadeller med kartofler og citronsauce

    Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

    Torsdag: Spanske kødboller i tomatsauce med pasta

    Fredag: Jægerschnitzel med ristede kartofler, ærter og skysauce

  • Uge 33
    Mandag: Pandekager med oksekødsfyld, salsa, salat og cremefraiche dressing

    Tirsdag: Go’e ben, skysauce, kartofler og agurkesalat

    Onsdag: Varm kartoffelsalat med pølser

    Torsdag: Græske frikadeller med tzatziki, tomatsalat og grove kartofler

    Fredag: Kalvesteg med bagt kartoffel, skysauce og coleslaw

  • Uge 34
    Mandag: Bøf stroganoff med bagt kartoffelmos

    Tirsdag: Gullach med persillemos

    Onsdag: Hakkebøffer med bløde løg, kartofler og sauce

    Torsdag: Honning-/sennepskylling med Hasselback kartoffel, salat og skysauce

    Fredag: Mørbrad a la creme med persillekartofler og grøn salat

  • Uge 35
    Mandag: Osso buco med rodfrugter og små urtekartofler

    Tirsdag: Bøfsandwich

    Onsdag: Karbonader med stuvede grøntsager, kartofler og rødbeder

    Torsdag: Tarteletter med høns i asparges

    Fredag: Svinekam stegt som vildt med Waldorfsalat, sauce og kartofler