Pris pr. person: 39,00 – Ekstra stor, pr. person 49,00

  • Uge 22
    Mandag: Osso buco med rodfrugter og små urtekartofler

    Tirsdag: Boller i karry med ris og surt

    Onsdag: Karbonader med stuvede grøntsager, kartofler og rødbeder

    Torsdag: Mexikansk lasagne med salat, salsa og creme fraiche

    Fredag: Rullesteg med timian-bagte rodfrugter, skysauce og kartofler

  • Uge 23
    Mandag: Kalvefrikasse med sprøde grøntsager og persillekartofler

    Tirsdag: LUKKET

    Onsdag: Fiskefrikadeller med flødestuvet spinat og kartofler

    Torsdag: Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

    Fredag: Oksesteg med rødvinssauce, grove kartofler og rå-marinerede grøntsager

  • Uge 24
    Mandag: Benløse fugle med kartoffelmos

    Tirsdag: Stegt flæsk med kartofler og persillesauce.

    Onsdag: Høns i asparges med tarteletter og grønt

    Torsdag: Forloren hare med kartofler, flødesauce og tyttebær

    Fredag: Krydret landskinke med flødekartofler og salat

  • Uge 25
    Mandag: Vildtgryde med nøddekartofler og råsyltede ribs

    Tirsdag:  Tærte med porre og bacon – med salat og dressing

    Onsdag: Persille-krebinetter med ovnbagte grøntsager, skysauce og kartofler

    Torsdag: Medister med sauce, kartofler og rødkål

    Fredag: Pulled pork burger med cole slaw og BBQ sauce

  • Uge 26
    Mandag: Irish stew af svinekød

    Tirsdag: Hakkebøffer med bløde løg, med skysauce og kartofler

    Onsdag: Æggekage med bacon, purløg, tomat og rugbrød

    Torsdag: Go’e ben med skysauce, kartofler og agurkesalat

    Fredag: Kylling i drue-flødesauce med små kartofler og grønt