Pris pr. person: 39,00 – Ekstra stor, pr. person 49,00

  • Uge 44
    Mandag: Tortillas-pandekager med oksekød, salsa og salat

    Tirsdag: Brændende kærlighed med rødbeder

    Onsdag: Lasagne med salat og dressing

    Torsdag: Boller i karry med ris

    Fredag: Oksesteg med honningbagte rødbeder, kartofler og timianskysauce

  • Uge 45
    Mandag: Bankekød med kartoffelmos

    Tirsdag: Karbonader med stuvet grøntsager og kartofler

    Onsdag: Fiskefrikadeller med citronsauce og persillekartofler

    Torsdag: Glaseret skinke med flødekartofler og salat

    Fredag: Andesteg med det hele

  • Uge 46
    Mandag: Mørbradgryde med små persillekartofler

    Tirsdag: Ovnstegt kylling med bacon, porre og timian med kartoffelgratin og skysauce

    Onsdag: Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

    Torsdag: Fiskefilet med urtesauce, små kartofler og citron

    Fredag: Kalvesteg med waldorfsalat, kartofler og skysauce

  • Uge 47
    Mandag: Koteletter i fad med ris og salat

    Tirsdag: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

    Onsdag: Shepherd’s Pie med råkostsalat

    Torsdag: Go’e ben med skysauce, kartofler og agurkesalat

    Fredag: Oksesteg med bønne-sauté, tyttebær og flødesauce

  • Uge 48
    Mandag: Ossobuco med kartoffelmos

    Tirsdag: Skinkeschnitzel på æbler, rodfrugter og salvie, med smørkartofler og skysauce

    Onsdag: Hakkebøffer med bløde løg, kartofler og sauce

    Torsdag: Grøntkål med hamburgerryg, kartofler og rødbeder