Dagens middag pr. stk. 45,- / Ekstra stor 55,-


Uge 44

Mandag: Coq au vin: unghane i rødvinssauce, salat og kartofler

Tirsdag: Hjemmelavet Vendsysselsk grønlangkål med hamburgerryg og medister

Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

Torsdag: Hakkebøf med bløde løg, sauce og kartofler

Fredag: Farseret kalkunsteg med Waldorfsalat sauce og kartofler


Uge 45

Mandag: Irsk stuvning af lam

Tirsdag: Bøfsandwich

Onsdag: Fiskefilet, kartofler og persillesauce

Torsdag: Koteletter i fad med løg og champignon og kartofler

Fredag: OBS ændret til: andesteg rødkål, kartofler og dejlig andesauce 


Uge 46

Mandag: Ungarsk gullasch med kartoffelmos

Tirsdag: Æggekage med purløg, bacon og rugbrød

Onsdag: Stegt lever med bløde løg, sauce og kartofler

Torsdag: Fyldt kyllingebryst, ovnkartofler og salat

Fredag: Ribbensteg med rødkål, sauce og kartofler


Uge 47

Mandag: Skipperlabskovs

Tirsdag: Dansk bøf med bløde løg, kartofler og sauce

Onsdag: Jægerschnitzler, svampe-/paprikasauce og brasekartofler

Torsdag: Brændende kærlighed

Fredag: Glaseret hamburgerryg med grønlangkål og brunekartofler


Uge 48

Mandag: Carapulka med ris

Tirsdag: Bankekød med kartoffelmos

Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce

Torsdag: Stegt kyllingesteg, skysauce, kartofler og agurkesalat

Fredag: Forloren hare med ribsgelé, sauce og kartofler.