Hos Slagteren & Kokken tilbyder vi en lang række buffeter. Til alle buffeter kommer kødet færdigstegt og på fade, eller man kan få kødet varmt og så selv skære det ud.

Vælg et af vores spændende buffetforslag eller sammensæt selv jeres buffet til festen eller receptionen. Se alle mulighederne nedenfor. Du kan også downloade vores buffet-folder i pdf-format – klik her

Ved ændringer i de forvalte buffeter kommer der et tillæg på 15,- pr. person. 

Rettelser og ændringer i buffet SENEST 8 DAGE FØR. 

Levering af mad kun efter aftale og til minimum 30 kuverter. 

Depositum for retur-emballage 200kr.

Fade/skåle/kasser skal leveres tilbage hurtigst muligt, rengjort.

Buffetforslag

Priserne er beregnet pr. kuvert – minimum 10 kuverter

  • Slagterens hjemmelavede klassiske buffet
    Pris pr. person 79 kr.
    Gistrup Gourmet skinke.

    Rødvin-/Ramsløgs marinerede oksefilet.

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    Hjemmelavet kartoffelsalat eller flødekartofler.


  • Slagterens hjemmelavede traditionel buffet
    Pris pr. person 159 kr.
    Vores hjemmelavede varmrøgede vildlaksefilet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemmelavede Lime dressing  – serveres med rustik landbrød. 

    Helstegt Angus oksefilet.

    Rødvinssprængt krydderkam.

    Små lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat.

    Blandet grøn salat med årstidens friske grøntsager, dertil 2 slags dressing.

    Vores hjemmelavede broccolisalat med syltede rødløg og bacon.

    Hjemmelavet isdessert med frisk frugt.


  • Slagterens hjemmelavede Italienske buffet
    Pris pr. person 179 kr.
    Hjemmelavet anti pasti forret: Chianti skinke med rosmarin og salvie, Danmarks bedste fennikel pølse, Bresaola tern med emmenthaler og salumi trøffelpate (finthakket lufttørret skinke rørt med trøffel) – dertil hjemmelavet pesto, blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi dry blommetomater og vores hjemmelavede focaccia brød.

    Dark beer roasted Angus oksefilet.

    Hjemmelavet Porchetta steg.

    Polpette Al sugo (grove kalvekødsboller m/ pinjekerner og mynte kommer i en kraftig tomatsauce).

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    Små Vildmosekartofler – ovnbagte i olivenolie med hvidløg og rosmarin.

    Blandet grøn salat med årstidens friske grøntsager, dertil dressing.

    Hjemmelavet Tiramisu.


  • Slagterens hjemmelavede Nordiske buffet
    Pris pr. person 165 kr.
    Hvidvinsdampet vildlaks let glaseret med lime-/koriander sirup, sweet chili marinerede kæmpe-rejer og urtedressing – dertil rustik landbrød.

    Lynstegt kalvemørbrad med grøntsagssalsa.

    Dark beer roasted Angus oksefilet.

    Langtids-braisseret vildsvinetykkam i kraftig vildt sauce.

    Rösti kartofler.

    Vores hjemmelavede broccolisalat med syltede rødløg og bacon.

    “Lundbysalat” med frisk grønkål/eller rucolasalat (efter årstiden), perlerug, radicchio, appelsin, abrikos, zucchini, feta og saltristede mandler.

    Hjemmelavet cheesecake med skovbær-gele og sprød bund med ingefær.


Vælg selv din buffet

Priserne er beregnet pr. kuvert – minimum 10 kuverter

Forretter
Kødretter

(vælg min. 2 slags kød, da dette svarer til mængden af kød til en hovedret)

Tilbehør
Desserter