Hos Slagteren & Kokken tilbyder vi en lang række buffeter. Til alle buffeter kommer kødet færdigstegt og på fade, eller man kan få kødet varmt og så selv skære det ud.

Vælg et af vores spændende buffetforslag eller sammensæt selv jeres buffet til festen eller receptionen. Se alle mulighederne nedenfor. Du kan også downloade vores buffet-folder i pdf-format – klik her

Det praktiske…

Rettelser og ændringer i buffet senest 3 dage før. Levering af mad kun efter aftale og til min 30 kuverter. Depositum for retur-emballage 200kr. Fade/skåle/kasser skal leveres tilbage hurtigst muligt, rengjort.

Buffetforslag

Priserne er beregnet pr. kuvert – minimum 10 kuverter

  • Jægerens Vildt Buffet
    Pris pr. person 175 kr.
    Vores hjemmelavede bøgerøgede vildlakse filet med honning – chili sirup, dertil sweet chili dressing og rustik landbrød.

    Langtids-braisseret vildsvine tykkam i kraftig vildt sauce.

    Urtemarineret kronhjorteinderlår.

    Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney dertil hjemmelavet rosmarin foccacia.

    Frisk salatmix med frisk mango og valnødder.

    Små Vildmosekartofler ovnbagte i olivenolie med hvidløg og rosmarin.

    Hjemmelavet Quiche Lorraine tærte m/skinke, ost og porre.

    Hjemmelavet isdessert m/ frisk frugt eller

    brownies m/ hjemmelavet limeis.

  • Toscana buffet
    Pris pr. person 159 kr.
    Indbagt rødtungefilét med spinat- og Ricottafyld. Dertil frisk, kold urtesauce.

    Lynstegte skiver af kalvemørbrad med grøntsagssalsa. (Forret/ mellemret).

    Langtidsstegt Okseculotte med rosmarin og honning.

    Toscanamarineret sprødstegt ribbensteg.

    Æblesalat, Bagte rodfrugter, ovnbagte små kartofler med oliven og hvidløg.

    Brød med nødder og honning.

    Tiramizu (italiensk moccadessert).

  • Middelhavsbuffet
    Pris pr. person 169 kr.
    Tapas forretplanke m. fennikel-pølse, Champagne-skinke med melon, bresaola m/ Emmentaler, hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney – dertil div. oliven, svampemix, grillet artiskok, hjemmelavet pesto og dertil hjemmelavet rosmarin foccacia.

    Grillede lammeculotter.

    Fyldt unghanebryst med soltørrede tomater, pinjekerner og springløg.

    Græske frikadeller med hvidløg og krydderurter.

    “Lundbysalat”, med frisk grønkål/eller rucolasalat ( efter årstiden), perlerug, radicchio, appelsin, abrikos, zucchini, feta og salt-ristede mandler.

    Råmarinerede grøntsager og salt-bagte kartofler med rosmarin og hvidløg.

    Nøddekage med frisk frugt og vanilje creme eller

    hjemmelavet tiramizu.

  • Buffet nr. 1
    Pris pr. person kr. 75 kr.
    Helstegt Oksehøjreb.

    Glaseret Skinke.

    Blandet grøn salat med 2 slags dressing.

    Pastasalat eller kartoffelsalat.

  • Buffet nr. 2
    Pris pr. person 129 kr.
    Gravad laks med dressing og brød.

    Rødvinsmarineret krydderkam.

    Rødvin-/ramsløg marineret oksefilet.

    Små frikadeller.

    Salatbuffet med 2 slags dressing.

    Pastasalat eller kartoffelsalat.

    Brie og gorgonzola med frugt og brød eller

    hjemmelavet isdessert med friske frugter.

  • Buffet nr. 3
    Pris pr. person 159 kr.
    Hvidvinsdampet vildlaks – let glaseret med lime-/koriander sirup, sweet chili-marinerede kæmpe-rejer og urtedressing dertil rustikt landbrød.

    Vitello tonado (kalvefilet med tuncreme-sauce) .

    Urtemarineret oksefilet.

    Rødvinsmarineret svinekam.

    Salatbuffet med 2 slags dressing.

    Pastasalat eller flødekartofler.

    Hjemmelavet cheesecake med skovbær eller

    hjemmelavet isdessert med frisk frugt.

  • Buffet med tradition
    Pris pr. person 135 kr.
    Lakseroulade med peberrodscreme, rejer og salat.

    Gistrup krydder skinke med havtorn og honning.

    Kalvefilet med citron og frisk timian.

    Spændende grøn salat med dressing.

    Bagte halve kartofler med pesto.

    Oste (3 slags) og frisk frugt.

    Inkl. rustik landbrød.

  • Slagterens favoritbuffet
    Pris pr. person 189 kr.
    Antipasti forretplanke med bl.a.: Chianti skinke,  fennikelpølse, Rødtunge-rosette svøbt i tang med lakse-/rejemousse-fyld og hvidløgs- marinerede kæmperejer

    Bresaola-ruller med lime-mascarponecreme, hjemmelavet pesto og div. tilbehør, dertil vores hjemmelavede foccacia brød.

    Sprødstegte fyldte skinkeruller m/urte-ostefyld.

    Rosmarin- og citronstegt lammekølle.

    Farseret and med krydderfars m. tranebær og valnødder.

    Perlebyg salat med grøntsager og friske krydderurter.

    Marinerede grøntsager – friske fra årstiden.

    Rösti kartofler. (Skal 25 min. i 200c varm ovn).

    Lun chokoladefondant (chokoladekage med flydende kerne) – serveres med honningmarinerede blåbær og hjemmelavet vanilleis. (Chokoladefondant skal i ovnen 20 minutter v. 180c. Isen skal ud af fryseren ca. 10 – 15 min før servering. Anbefales tallerkenanrettet.)

  • Slagterens vildtbuffet
    Pris pr. person 169 kr.
    Hummersuppe med koldt hævet landbrød.

    Vildsvinemørbrad i svampesauce.

    Helstegt dyrekølle.

    Vildt-frikadeller.

    Salatbuffet med 2 slags dressing.

    Broccolisalat.

    Bagt kartoffelgratin m/pastinak og parmesanost.

    3 slags ost, frugt og flute.

  • Gistrup Jubilæumsbuffet
    Pris pr. person 185,- kr.
    Forret Tapas planke. Alt i hjemmelavede speciliateter: Milanessepølse, Lufttørret Chianti skinke, Bresaola il Rosso, Vitello tonnato og Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores genchutney. Div. tapas-tilbehør, pesto og oliventapenade, dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia.

    Toscanamarineret krydderkam, kalveculotte med ramsløg og farseret kalkunsteg –  dertil salatbuffet m. 2slags hj.lavet dressing, små nye kartofler med friskfennikel, zucchini og bagt i ovnen, broccolisalat.

    Vælg mellem hjemmelavet valnødde-tærte med sprød marengs bund og top med marinerede frugter og sorbet limone eller

    Tiramisu (Italiensk mocca dessert).

Vælg selv din buffet

Priserne er beregnet pr. kuvert – minimum 10 kuverter

Forretter
Carpaccio af oksemørbrad og bresaola på rucolasalat med balsamico creme og parmesanflager. 32 kr.
Varm røget laks med grillet grønne asparges, limedressing og landbrød. 32 kr.
Tapas forretplanke m. fennikelpølse, Champagne-skinke med melon, bresaola m/ Emmentaler, hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney, dertil div. oliven, svampemix, grillet artiskok, hjemmelavet pesto og dertil hjemmelavet rosmarin foccacia. 45 kr.
Slagterens Italienske fristelser: Chianti skinke, fennikelpølse, rødtunge rosette svøbt i tang med lakse-/rejemousse-fyld og hvidløgs-marinerede kæmperejer, bresaola-ruller med lime-mascarponecreme, hjemmelavet pesto og div. tilbehør. dertil vores hjemmelavede foccacia brød 40 kr.
Hvidvinsdampet vildlaks, let glaseret med lime-/koriander sirup, sweet chili marinerede kæmperejer og urtedressing dertil rustik landbrød. 35 kr.
Vores hjemmelavede bøgerøgede vildlakse filet med honning – chili sirup, dertil sweet chili dressing og rustik landbrød. 32 kr.
Små lækre fiskerosetter svøbt med tang, dertil sweet chili marinerede kæmperejer og kold hvid sauce med friske urter, samt Hjemmelavede Kræmmerhus Krustader med laksefyld rørt med torsk, frisk dild og lime, toppet med en frisk peberrodcreme og et drys hasselnødder, der er ristet i hvid balsamico. 35 kr.
Lakse-roulade med rejer og peberrods creme. Dertil frisk brød. 32 kr.
Hvidvinsmarineret rødtungefilet m. laksesufflefars og svøbt med nori tang dertil marinerede kæmperejer, med en frisk sauce verte til samt honning-/nøddebrød. 32 kr.
Graved Laks med Senneps dressing og frisk brød. 30 kr.
Black Tiger kæmpe rejer på spyd, med kold tomat/urte salsa og Thai-papaya-salat (lidt stærk). 30 kr.
Kødretter

(vælg min. 2 slags kød, da dette svarer til mængden af kød til en hovedret)

Helstegt oksehøjreb 30 kr.
Rødvin-/ramsløgs marineret oksefilet 30 kr.
Pestomarineret kalvefilet 30 kr.
Citron-/peber marineret kalvefilet 30 kr.
Rosastegt limousine kalveculottesteg m. ramsløg 28 kr.
Indbagt oksemørbrad (leveres hel) 40 kr.
Rødvins marineret krondyrfilet 35 kr.
Rødvins marineret krondyrkølle 30 kr.
Urtemarineret kronhjorteinderlår 30 kr.
Rosmarinstegt lammekølle 30 kr.
Fyldt lamme culotte 28 kr.
Vildsvine kølle 30 kr.
Vildsvine mørbrad i svampesauce 32 kr.
Langtids-braisseret vildsvine tykkam i kraftig vildt sauce 30 kr.
Rosmarinskinke 25 kr.
Glaseret skinke 25 kr.
Porchettasteg med krydderurter og hvidløg 35 kr.
Toscanamarineret svinefilet 28 kr.
Sprødstegte fyldte skinkeruller, kørvelpanerede 25 kr.
Rødvinssprængt krydder kam 28 kr.
Alm. frikadeller 15 kr.
Græske frikadeller 15 kr.
Kalkun frikadeller med Estragon 15 kr.
Farseret kalkunsteg 28 kr.
Farseret and 32 kr.
Fyldt unghanebryst 22 kr.
Fyldt perlehønebryst 30 kr.
Tilbehør
“Lundbysalat”, med frisk grønkål/eller rucolasalat ( efter årstiden), perlerug, radicchio,
appelsin, abrikos, zucchini, feta og saltristede mandler
22 kr.
Æblesalat 18 kr.
Bagte rodfrugter 20 kr.
Spændende grøn salat med årstidens grønt og 2 slags dressing 20 kr.
Pesto-pastasalat 15 kr.
Rebild-salat 18 kr.
Broccoli-salat 20 kr.
Broccoli-salat med kylling og ananas 25 kr.
Kyllingesalat med sprøde grøntsager 25 kr.
Bulgur salat med friske krydderurter 20 kr.
Perlebyg salat med grøntsager og friske krydderurter 20 kr.
Nordisk salat med perlespelt og rug, rødbeder feta og sprød panchetta 20 kr.
Marinerede grøntsager 20 kr.
Thai-Papaya salat (lidt stærk) 18 kr.
Hvid kartoffelsalat 18 kr.
Kold, grøn kartoffelsalat m. forårsløg og krydderurter 20 kr.
Flødekartofler 20 kr.
Pommes Røsti 20 kr
Halve Pesto kartofler 18 kr.
Saltbagte kartofler med rosmarin og hvidløg 20 kr.
Hjemmelavet tzatziki 15 kr.
Små Vildmosekartofler ovnbagte i olivenolie med hvidløg og rosmarin 22 kr.
Hjemmelavet Quiche Lorraine tærte m/skinke, ost og porre 18 kr.
Desserter
“Trois Chocolat”: Triple chokolade islagkage med browniebund, mælkechokolade mousse, hvid-chokolade mousse og crispy karamel-/nøddedrys på toppen. Dertil stikkelsbær-/hyldeblomst kompot. 39 kr.
Lun chokoladefondant (chokoladekage med flydende kerne) serveres med honningmarinerede blåbær og hjemmelavet vanilleis. 39 kr.
Hjemmelavet isdessert med frisk frugt 30 kr.
Is buffet med 4 slags hjemmelavet is, sprøde kræmmerhuse og drys. 32 kr.
Hjemmelavet valnødde-tærte med sprød marengs bund og top med marinerede frugter og sorbet limone. 32 kr.
Nøddekage med frisk frugt og vanilje creme 30 kr.
Ostelagkage med skovbær 28 kr.
Tiramizu 28 kr.
Fyldt brie, italiensk gorgonzola, Dansk økologisk vesterhavs ost, frisk frugt, vores egen honning med valnødder og italiensk landbrød 45 kr.
Gammeldags æblekage med rasp og flødeskum 25 kr.
Hjemmelavet Clafotis kage med hjemmelavet limeis 28 kr.
Osteplanke m. 5 slags fantastiske oste, frisk frugt, hjemmelavet figencreme, kirsebærmarmelade med lakrids og vores egen honning med valnødder, Rustik brød. 60 kr.