Hos Slagteren & Kokken tilbyder vi en lang række buffeter. Til alle buffeter kommer kødet færdigstegt og på fade, eller man kan få kødet varmt og så selv skære det ud.

Vælg et af vores spændende buffetforslag eller sammensæt selv jeres buffet til festen eller receptionen. Se alle mulighederne nedenfor. Du kan også downloade vores buffet-folder i pdf-format – klik her

Det praktiske…

Rettelser og ændringer i buffet senest 3 dage før. Levering af mad kun efter aftale og til min 30 kuverter. Depositum for retur-emballage 200kr. Fade/skåle/kasser skal leveres tilbage hurtigst muligt, rengjort.

Buffetforslag

Priserne er beregnet pr. kuvert – minimum 10 kuverter

  • Slagterens hjemmelavede klassiske buffet
    Pris pr. person 79 kr.
    Gistrup Gourmet skinke.

    Rødvin-/Ramsløgs marinerede oksefilet.

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    Hjemmelavet kartoffelsalat eller flødekartofler.


  • Slagterens hjemmelavede traditionel buffet
    Pris pr. person 159 kr.
    Vores hjemmelavede varmrøgede vildlaksefilet glaseret med lime og rosenpeber, dertil  vores hjemmelavede aioli rørt med frisk dild og frisk peberrod – serveres med rustik landbrød. 

    Helstegt Angus oksefilet.

    Rødvinssprængt krydderkam.

    Små lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat.

    Blandet grøn salat med årstidens friske grøntsager, dertil 2 slags dressing,

    vores hjemmelavede broccolisalat med syltede rødløg og bacon.

    Hjemmelavet isdessert med frisk frugt.


  • Slagterens hjemmelavede VILDT buffet
    Pris pr. person 189 kr.
    Tapas forret: Bison-Pate Au Campagne med bison kød og dertil vores figenchutney og hjemmelavet rosmarin foccacia, vildsvine-salami Dolcetto (rødvin), bison bresaola rullet om en creme af artiskokker og kikærter, vores hjemmelavede Læsø vildsvin-skinke med smørstegte grønne asparges, salumi trøffelpate (finthakket lufttørret skinke rørt med trøffel), dertil hjemmelavet pesto, blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi dry blommetomater og vores hjemmelavede focaccia brød.

    Kronhjorte-filet stegt med svampe. 

    Vildsvine-steg svøbt med vores hjemmelavede vildsvinebacon – kødet kommer i en dejlig, kraftig svampesauce.

    Bagt rodfrugtsalat.

    Waldorfsalat.

    Ovnbagte vildmose kartofler med røget sesam.

    Vi sammensætter 3 slags fantastiske oste og de leveres sammen med hjemmelavet figencreme, hjemmelavet blomme -/stikkelsbær chutney og honning med hasselnødder fra Piemonte. Dertil forskellige rustikke brød, vores hjemmelavede Focaccia brød med rosmarin og hjemmelavet knækbrød.


  • Slagterens hjemmelavede Italienske buffet
    Pris pr. person 179 kr.
    Hjemmelavet anti pasti forret: Chianti skinke med rosmarin og salvie, Danmarks bedste fennikel pølse, Bresaola tern med emmenthaler, salumi trøffelpate (finthakket lufttørret skinke rørt med trøffel), og Milanese salami – dertil hjemmelavet pesto, blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi dry blommetomater og vores hjemmelavede focaccia brød.

    Dark beer roasted Angus oksefilet.

    Hjemmelavet Porchetta steg.

    Polpette Al sugo (grove kalvekødsboller m/ pinjekerner og mynte kommer i en kraftig tomatsauce).

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    Små Vildmosekartofler – ovnbagte i olivenolie med hvidløg og rosmarin.

    Råmarinerede grøntsager.

    Hjemmelavet Tiramisu.


  • Slagterens hjemmelavede Franske buffet
    Pris pr. person 165 kr.
    Tapas forrets planke. Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney, hjemmelavet Champagne skinke med røræg tilsat trøffel, Alsacesalami med hasselnødder i, lufttørret Spaltskinke med smørstegte grønne asparges, dertil hjemmelavet pesto, blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi-dry blommetomater og vores hjemmelavede focaccia brød.

    Honning-glaseret svinekamfilet.

    Stegte lammeculotter med rosmarin og hvidløg.

    Kalkunsteg farseret med en dejlig kalvefars med tranebær og valnødder.

    Perlebyg salat med friske grøntsager og friske krydderurter.

    Kartoffelgratin med cru savoie ost.

    Vores hjemmelavede broccolisalat med syltede rødløg og bacon.

    Hjemmelavet nøddekage med frisk frugt og vanilje is.


  • Slagterens hjemmelavede Nordiske buffet
    Pris pr. person 165 kr.
    Hvidvinsdampet vildlaks let glaseret med lime-/koriander sirup, sweet chili marinerede kæmpe-rejer og urtedressing – dertil rustik landbrød.

    Lynstegt kalvemørbrad med grøntsagssalsa.

    Dark beer roasted Angus oksefilet.

    Langtids-braisseret vildsvinetykkam i kraftig vildt sauce.

    Rösti kartofler.

    Nordisk salat med perlespelt og rug, rødbeder, feta og sprød panchetta.

    “Lundbysalat” med frisk grønkål/eller rucolasalat (efter årstiden), perlerug, radicchio, appelsin, abrikos, zucchini, feta og saltristede mandler.

    Hjemmelavet cheesecake med skovbær-gele og sprød bund med ingefær.


Vælg selv din buffet

Priserne er beregnet pr. kuvert – minimum 10 kuverter

Forretter
Kødretter

(vælg min. 2 slags kød, da dette svarer til mængden af kød til en hovedret)

Tilbehør
Desserter