Slagteren & Kokken tilbyder forretter, hovedretter, desserter og natmad og I har mulighed for selv at sammensætte lige den menu, der passer til jeres fest.

Forretterne er klar til servering – se dog forret 1 – 3 – 6 – 11.

Hovedretterne leveres forberedte, hvor man selv tilbereder færdigt, eller varme 

(i termokasser), hvor kødet skæres ud og saucen varmes. Ved hovedret 1 – 11 skal kødet/bøfferne steges lige før servering. Div. tilberedningsanvisninger medfølger.

Desserterne er klar til servering – se dog dessert 11.

Natmaden – her skal man selv opvarme de retter, der skal være varme.

DER KAN BESTILLES FRA 6 PERSONER

Download vores festmenu-brochure i pdf-format – klik her

Forretter

  1. Carpaccio af oksemørbrad og bresaola på rucolasalat med balsamico-creme og parmesanflager.
    # (Kødet kommer i skiver og skal anrettes på tallerkener, med salat, balsamico creme og parmesanflager).
  2. Vitello Tonnato (kalvefilet med tuncreme/sauce) og lynstegt kalvemørbrad marineret m. citron og friske krydderurter, pyntet med grøntsalsa og dertil frisk bagt munkebrød.
  3. Hummersuppe med flute.
    # (Opvarmes forsigtigt lige før servering).
  4. Tunmousse med rejer, dressing og rustik landbrød.
  5. Varmrøget laks med grillede grønne asparges, limedressing og landbrød.
  6. Laksefilet – indbagt med ruccola og ricotta, dertil en lækker hummerstuvning.
    # (Kan serveres kold eller varm. Hvis kold kommer den anrettet og klar til servering, hvis varm skal den i ovnen ca 20 min. Hummerstuvningen skal altid opvarmes).
  7. Hvidvinsmarineret rødtungefilet m. laksesoufflefars og svøbt med nori tang, dertil marinerede kæmperejer, en frisk sauce verte samt honning-/nøddebrød.
  8. Vildlaksefilét m/ krydderurtepanade på salatbund m/ black tiger kæmperejer. Dertil urtedressing og rustikt brød.
  9. Lakse-roulade med rejer og peberrods creme. Dertil frisk brød.
  10. Tapas forrets planke. Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney, hjemmelavet Champagne skinke med røræg tilsat trøffel, Alsacesalami med hasselnødder i, lufttørret Spaltskinke med smørstegte grønne asparges, dertil hjemmelavet pesto, blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi-dry blommetomater og vores hjemmelavede focaccia brød.
  11. Tapas-anretning med portobello svampe med fyld af kraftig grøntsagssalsa og gratineret med gedeost (kan ændres til parmesanost), bresaola rullet med mascarpone/lime creme, champagne-skinke med tapasmix og lille rødtunge-rosette svøbt med tang og fyldt med lakse-/krebse-soufflefars. Dertil urtedressing og olivenbrød.
    # (Portobello svampene skal i ovnen ca. 15 min. Resten er klar til servering.)

Priser:

Forret 1 – 9: 39 kr. pr. person

Forret 10 og 11: 49 kr. pr. person 

Hovedretter

  1. Flæskesteg, hvide og brunede kartofler, rødkål og surt og en dejlig flæskestegs-sauce.
  2. Kronhjortefilet vendt i friske krydderurter og sesam, Waldorfsalat, Nordisk salat med perlespelt og rug, rødbeder, feta og sprød panchetta, ovnbagte kartofler m. rosmarin og hvidløg. Dertil vildtsauce.
  3. Indbagt kalvemørbrad m. kalvefars, m. tranebær og valnødder, braisserede rodfrugter m. Balsamico og rosmarin, røsti kartofler og kalve/hummersauce.
  4. Svampefarseret kalvefilet, braisserede rodfrugter og smørstegte kartofler samt lækker sauce.
  5. Helstegt oksehøjrebssteg (Engelsk roast beef), rösti kartofler, glaserede babygulerødder m. skalotteløg, marksvampe og timian, dertil Yorkshire pudding og kraftig okseglacesauce.
  6. Langtidsstegt Angus oksesteg (gammeldags oksesteg) glaserede perleløg, bønner svøbt i panchetta krydderbacon, syltettyttebær, dertil smørstegte små kartofler og kraftig oksesauce.
  7. Helstegt farseret kalkunsteg, Waldorfsalat, hvide og brune kartofler og kraftig kalkunskysauce.
  8. Kalvesteg stegt som vildt, smørstegte kartofler, dampede grøntsager, tyttebær og vildt-sauce.
  9. Medaillon af kalvemørbrad med rösti kartofler, råstegte marinerede rodfrugter og kalve-/hummersauce.
  10. Helstegt oksemørbrad, saltbagte kartofler m.rosmarin og hvidløg, perlebyg-salat med grøntsager og friske krydderurter, rødløgskompot og kraftig pebersauce.
  11. Gistrup Limousine Rib eye bøf (300g.), bagte rodfrugter, pommes rösti, sauterede portobello svampe og rødløg i balsamico. Dertil en dejlig cognac sauce.

Hovedret 1 – 8: 120 kr. pr. person

Hovedret 9 – 11: 159 kr. pr. person

Desserter

  1. Hjemmelavet isdessert med frisk frugt.
  2. Nøddekage med frisk frugt og råcreme.
  3. Tiramisu (Italiensk mocca dessert).
  4. Ostelagkage med skovbær eller mandarin.
  5. Pandekager med hjemmelavet is og solbærsyltetøj.
  6. Osteplanke m. 5 slags fantastiske oste, dertil frisk frugt og hjemmelavet figencreme og farmors hjemmelavede solbærsyltetøj. Dertil dejligt rustik brød.
  7. Lun chokoladefondant (chokoladekage med flydende kerne) – serveres med honningmarinerede blåbær og hjemmelavet vanilleis. * (Chokoladefondant skal i ovnen 20 minutter v. 180c. Isen skal ud af fryseren ca. 10 – 15 min før servering. Anbefales tallerken anrettet.)

Priser:

Dessert 1 – 9: 39 kr. pr. person

Dessert 10 og 11: 49 kr. pr. person

Natmad

  1. Tapasfad med et udvalg af lækre pølser og pålæg, pesto, hvidløg, oliven, svampe og sød melon. Hertil serveres lune bruchettabrød med tomat.
  2. Slagterens hjemmelavede pålægsfad med Danmarks bedste rullepølse, Madagascar peber pate, Alsacepølse med hasselnødder og champagne-skinke med melon, inkl. div. tilbehør samt bagerens hjemmelavede rugbrød og vores rustikke landbrød.
  3. Hjemmelavet biksemad med spejlæg og rødbeder.
  4. Hjemmelavet skipperlabskovs med rødbeder, rugbrød og persille.
  5. Hotdogs med vores egne lækre hjemmelavede pølser og div. tilbehør.
  6. Karrysuppe med ris og kylling – serveres med grove munkebrød.
  7. Ungarsk Gullasch suppe med munkebrød.
  8. Løgsuppe med landbrød.

Natmadsretter koster 45 kr. pr. person

Sammensæt selv din menu

Vælg 4 retter inkl. natmad for kun 225 kr. pr. person. 

Vælg 3 retter uden natmad for kun 189 kr. pr. person. 

Tillæg for forret 10 og 11: + 10 kr. pr. person.

Tillæg for hovedret 9 – 10 og 11: + 39 kr. pr. person.

Tillæg for dessert 10 og 11: + 10 kr. pr. person.