Hold den perfekte julefrokost og nytårsfest med lækre menuer og buffeter fra din slagter.

Nedenfor kan du se årets buffet- og menuforslag til jul og nytår 2018

Du kan downloade vores foldere via knapperne:

Jul 2018

En julefrokost fra Slagteren & Kokken er et julebord, hvor alt er hjemmelavet. Vi sætter en ære i at kunne levere det perfekte til jeres julefest.

Vi har sammensat nogle forslag, der bygger på vores gamle stolte opskrifter og godt håndværk, men der er også blevet plads til nye spændende retter. 

Velbekomme.

JULEBORD 1

Marineret sild med karrysalat

Kryddersild med løg og kapers

Fiskefilét med remoulade og citron

Leverpostej med bacon og champignon

Ribbensteg med rødkål og surt

Gistrup juleskinke med grønlangkål og brune kartofler

Medister med stuvet hvidkål og kanelsukker

Fyldt brie og italiensk gorgonzola, frisk frugt og
italiensk landbrød ELLER 

ris a la mande med kirsebærsauce.

Inkl. alt i brød, fedt og smør.

Alt dette til en pris pr. person på 135,-  

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms. 


JULEBORD 2

Marineret sild m/ karrysalat og løg. 

Kryddersild m/rødløg og kapers. 

Hjemmelavet bøgerøget vildlaksefilet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemme- lavede aioli med frisk dild og frisk peberrod – serveres med rustik landbrød.

Nystegt roastbeef m/ hjemmelavet kartoffelsalat ELLER
slagterens hjemmelavede æbleflæsk. 

Mørbradbøf med bløde løg, champignon og bacon. 

Andebryst med rødkålssalat.

Gistrup juleskinke med grønlangkål og brune kartofler. 

Fyldt brie, italiensk gorgonzola, frisk frugt og italiensk landbrød ELLER 

ris a la mande med kirsebærsauce.

Inkl. alt i brød, fedt og smør. 

Alt dette til en pris pr. person på 159,-

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.


Slagterens JULEBUFFET

Vores hjemmelavede bøgerøgede vildlaksefilet med honning-/chili sirup, dertil sweet chili dressing og rustik landbrød.
Hjemmelavet Champagne Mørbrad med trøffel æggestand og peberrod/tyttebærcreme på salat mix. 

Slagterens hjemmelavede sprøde Jule porchettasteg. 

Dark Beer roasted Angus Oksefilet ELLER Farseret kalkunsteg med en dejlig kalve krydderfars med tranebær.

Sprøde rösti kartoffeltårne.

Spændende julesalat med appelsin og frisk fennikel, perlebyg, tranebær og ristede nødder.

Hjemmelavet Jule Tiramisu med amarena kirsebær ELLER hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.

Alt dette til en pris pr. person på 185,-

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.


3-RETTERS LUX JULEMENU 

Forret Jule tapas menu: Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney dertil hjemmelavet rosmarin foccacia.

Hjemmelavet Kræmmerhus Krustader med laksefyld rørt med torsk, frisk dild og lime, toppet med en frisk peber- rodcreme og et drys hasselnødder, der er ristet i hvid balsamico.

Vores Bison Bresaola rullet om en creme af artiskokker og kikærter og dertil  vores hjemmelavede rosmarin foccacia. 

Hovedret: Vildsvinesteg svøbt med vores hjemmelavede vildsvine panchetta ELLER Gistrup limousine kalve culotte. Tilbehør: ovnbagte vildmosekartofler med friske urter, honning bagte rødbeder med gulerødder, rødløg og marksvampe. 

Svampesauce.

Dessert: Blødende chokoladekage med lime-yoghurtis og anis-marineret brombær.

Alt dette til en pris pr. person på 189,-

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.


SLAGTERENS FAVORIT
JULEFROKOSTBORD

Hvidvinsdampet vildlaksefilet glaseret med lime-/koriander sirup, sweet chili marinerede kæmperejer og urtedressing dertil rustik landbrød.

Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. vores Bison fra Tranum) med vores figenchutney dertil hjemmelavet rosmarin foccacia.

Hjemmelavet rørt kalvetatar af Gistrup limousine kalv, rørt med ribs, charlotteløg, dijonsennep, cognac og frisk karse, dertil serveres frisk bagt foccacia brød. 

Hjemmelavet vildsvine pulled pork med jule coleslaw og lækker brioche bolle.

Hjemmelavet Porchetta steg dejligt krydret , dertil perlebyg salat med grøntsager og friske krydderurter.

Ostefad med 3 slags oste og div. tilbehør ELLER hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce. 

Dertil kommer også hjemmelavet rugbrød og smør. 

Alt dette til en pris pr. person på 175,-

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.

SAMMENSÆT SELV DIN JULEFROKOST

Priserne er beregnet pr. kuvert, minimum 10 kuverter.

Kryddersild m/rødløg og kapers 17,-
Marineret sild m/ karrysalat og løg   17,-
Sennepssild m/ æg og tomat 17,-
Stegte sild m/ karrysalat og løg   20,-
3 slags valgfri sild   39,-
Æg og rejer m/citron,kaviar og mayonnaise   17,-
Fiskefilet m/ hj.lavet remoulade og citron 22,-
Graved laks m/ dressing og landbrød  35,-
Fersk røget laks m/ røræg og asparges 35,-
Røget ål m/ røræg, tomat og karse   39,-
Varmrøget laks m/ røræg og asparges 30,-
Hjemmelavet bøgerøgede vildlaksefilet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemmelavede aioli med frisk dild og frisk peberrod. Serveres med rustik landbrød 30,-
Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney dertil hjemmelavet rosmarin foccacia 25,-
Hjemmelavet vildsvine pulled pork med jule-coleslaw og lækker brioche bolle 30,-
Danmarks bedste rullepølse med italiensksalat og løg, sky   17,-
Hjemmelavet oksebryst med pickles, peberodsalat og div. tilbehør  17,-
Friskhakket tatar med pickles, rødløg, capers, høvlet peberrod, rødbeder og æggeblomme  30,-
Carpaccio af oksemørbrad og bresaola på rucola-salat med balsamico creme og parmesanflager (kødet kommer i skiver og skal anrettes på tallerkener med salat, balsamico creme og parmesanflager)  30,-
Dyrlægens natmad m/løg og sky 17,-
Leverpostej m/ bacon,champignons og rødbede 15,-
Hj.lavet sylte m/ sennep og rødbeder 15,-
Hjemmelavet æbleflæsk 17,-
Små frikadeller m/ rødkål og surt 16,-
Roastbeef m/ remoulade, peberrod, løg og surt 19,-
Hj.lavet hønsesalat m/ cherrytomat og bacon 20,-
Ribbenssteg m/ rødkål og surt 25,-
Andebryst m/ rødkålssalat 30,-
Glaseret hamburgerryg m/ grønlangkål og brunede kartofler  25,-
Gistrup krydderskinke  m/ grønlangkål og brunede kartofler  25,-
Kamsteg m/ rødkål og surt  22,-
Mørbradbøf m/champignons og bløde løg   27,-
Mørbradbøf  i svampesauce   30,-
Blodpølse m/æblegrød og kanelsukker   15,-
Stuvede hvidkål m/ medister, sennep og rødbede   25,-
Ris a la mande m/ kirsebærsauce  30,-
3 slags ost m/ frisk frugt og flutes  39,-
Nøddekage m/ frisk frugt  30,-
Is dessert m/ frisk frugt  30,-
Gammeldags æblekage 25,-

Nytår 2018

Nytårsmenu 2018

Nytårsmenu 2018

Vælg din favorit 4-retters menu for kun 235 kr. pr. person. 

Min. 6 kuverter. 

Din bestilling skal afhentes den 31/12 mellem kl. 12.00 og 13.00.


Forretter

  1. Vildt lækker tapas: alt i hjemmelavede specialiteter.
    Vores Læsø vildsvineskinke med smørstegte grønne asparges.
    Vores Bison bresaola-ruller rullet om en creme af artiskokker og kikærter.
    Vildsvinesalami Dolcetto (vildsvin og rødvin fra Piemonte). Pate au campagne (Fransk landpate med vores Bison fra Tranum) med vores figenchutney.
    Hjemmelavet Salumi trøffel-paté (finthakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel).
    Dertil kommer div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, og vores hjemmebagte rosmarinfoccacia.
  2. Fiskesynfoni. Vildlaksefilet lagt sammen med rødtungefilet og svøbt med en fin torskefars med frisk dild. Først dampet og derefter vendt med røget sesam og stegt af i smør. Serveres med en dejlig papayasalat og en kold sauce med hvid balsamico og dild.

Mellemret (ikke valgfri)

Carpaccio af oksemørbrad og bresaola på rucolasalat med balsamico-creme og parmesanflager.

Hovedretter

  1. Dark beer roasted Angus oksefilet, skøn salat-mix med bolsjebeder, grønne asparges, syltede rødløg, smørstegt broccoli og cherrytomat-mix, pyntet med rugbrøds-croutoner og feta. Små Vildmose kartofler vendt med olivenolie og ristede marksvampe og røget sesam. Dertil en dejlig sauce espagnole.
  2. Vildsvine brasato. Vildsvinesteg svøbt med vores hjemmelavede vildsvine-panchetta.
    Bagt rodfrugtsalat.
    “Salat Umbria”: bagte auberginer, ristede kikærter, granat- æbler, frisk bredbladet persille og en skøn tahin dressing. Kærligheds-kartofler: bagt halv kartoffel udhulet og fyldt med soufflé-mos med vores hjemmelavede vildsvine-bacon og toppet med revet parmesan ost.
    Dertil en kraftig vildtsauce.

Desserter

  1. Hjemmelavet chokoladetærte med flydende salt-karamel og chokogranache, dertil hjemmelavet vanilje is og bær-coulis.
  2. Osteplanke med 5 slags fantastiske oste: danske økologiske, franske og italienske oste, frisk frugt, hjemmelavet stikkels- bærchutney, hjemmesyltede grønne tomater og  vores egen honning med blandede nødder.
    Dertil dejligt rustikt landbrød, vores hjemmebagte focacciabrød og hjemmelavet knækbrød.
Luksus nytårsmenu 2018

Luksus nytårsmenu 2018 

Slagteren & Kokken har sammensat denne skønne Luksus nytårsmenu til dig og dine gæster. 

Pris pr. person: 295 kr. Min. 6 kuverter. 

Din bestilling skal afhentes den 31/12 mellem kl. 12.00 og 13.00.


Forret

Vesterhavs tapas:

Hjemmelavet laksetatar på frisk salat mix med avocado
og frisk dild – dertil en dejlig kold tatarsauce.

Tunspyd, med lynstegt tun vendt med blå birkes, bagt cherrytomat og friske mozzarellakugler – dertil en sweet chili dip.

Bruchetta med salat af rejer og torsk med grønne asparges og papaya – dertil burrata-creme med trøffel.

Til forretten medfølger vores hjemmebagte
rosmarin-focaccia brød.

Mellemret

Hjemmelavet hummerterrin med smørstegte brisler
og kraftig hummer-bisque.

Hovedret

Mørbrad med mørbrad i!!

I midten vildsvinemørbrad, rundt om den en delikat
perlehønesuffléfars og yderst kalvemørbrad – det hele holdt sammen med vores hjemmelavede panchetta. 

Nytårs-fest-salat: salat-mix, frisk grønkål, bagte rødbeder vendt med balsamico, edamame bønner, pyntet med
granatæbler og saltmandler.

Knuste vildmose kartofler med frisk dild og revet cheddar. 

Dertil kommer en fantastisk kantarel sauce.

Dessert

Hjemmelavet islagkage med cognac-flamberede blommer, på en dejlig saftig brownie bund.

Renser

Champagne granité.