Hold den perfekte julefrokost og nytårsfest med lækre menuer og buffeter fra din slagter.

Buffet- og menuforslag til jul og nytår 2019 kan du se nedenfor.

Jul 2019

En julefrokost fra Slagteren & Kokken er et julebord, hvor alt er hjemmelavet. Vi sætter en ære i at kunne levere det perfekte til jeres julefest.

Vi har sammensat nogle forslag, der bygger på vores gamle stolte opskrifter og godt håndværk, men der er også blevet plads til nye spændende retter. 

Velbekomme.

Ved ændringer i de forvalgte menuer og buffeter kommer der et tillæg på 15,- pr. person. 

JULEBORD 1

Marineret sild med karrysalat

Kryddersild med løg og kapers

Fiskefilét med remoulade og citron

Leverpostej med bacon og champignon

Ribbensteg med rødkål og surt

Gistrup juleskinke med grønlangkål og brune kartofler

Medister med stuvet hvidkål og kanelsukker

Fyldt brie og italiensk gorgonzola, frisk frugt og
italiensk landbrød ELLER 

ris a la mande med kirsebærsauce.

Inkl. alt i brød, fedt og smør.

Alt dette til en pris pr. person på 139,-  

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms. 


JULEBORD 2

Marineret sild m/ karrysalat og løg. 

Kryddersild m/rødløg og kapers. 

Hjemmelavet bøgerøget vildlaksefilet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemme- lavede aioli med frisk dild og frisk peberrod – serveres med rustik landbrød.

Nystegt roastbeef m/ hjemmelavet kartoffelsalat ELLER
slagterens hjemmelavede æbleflæsk. 

Mørbradbøf med bløde løg, champignon og bacon. 

Andebryst med rødkålssalat.

Gistrup juleskinke med grønlangkål og brune kartofler. 

Fyldt brie, italiensk gorgonzola, frisk frugt og italiensk landbrød ELLER 

ris a la mande med kirsebærsauce.

Inkl. alt i brød, fedt og smør. 

Alt dette til en pris pr. person på 165,-

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.


Slagterens JULEBUFFET

Vores hjemmelavede bøgerøgede vildlaksefilet med honning-/chili sirup, dertil sweet chili dressing og rustik landbrød.
Hjemmelavet Champagne Mørbrad med trøffel æggestand og peberrod/tyttebærcreme på salat mix. 

Slagterens hjemmelavede sprøde Jule porchettasteg. 

Dark Beer roasted Angus Oksefilet

Sprøde rösti kartoffeltårne.

Spændende julesalat med appelsin og frisk fennikel, perlebyg, tranebær og ristede nødder.

Hjemmelavet Jule Tiramisu med amarena kirsebær ELLER hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.

Alt dette til en pris pr. person på 185,-

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.


SLAGTERENS FAVORIT
JULEFROKOSTBORD

Hvidvinsdampet vildlaksefilet glaseret med lime-/koriander sirup, sweet chili marinerede kæmperejer og urtedressing dertil rustik landbrød.

Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. vores Bison fra Tranum) med vores figenchutney dertil hjemmelavet rosmarin foccacia.

Hjemmelavet rørt kalvetatar af Gistrup limousine kalv, rørt med ribs, charlotteløg, dijonsennep, cognac og frisk karse, dertil serveres frisk bagt foccacia brød. 

Gistrup limousine kalveculotte med ovnbagte Vildmose kartofler med rosmarin og hvidløg.

Hjemmelavet Porchetta steg dejligt krydret , dertil perlebyg salat med grøntsager og friske krydderurter.

Ostefad med 3 slags oste og div. tilbehør ELLER hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce. 

Dertil kommer også hjemmelavet rugbrød og smør. 

Alt dette til en pris pr. person på 185,-

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.

SAMMENSÆT SELV DIN JULEFROKOST

Priserne er beregnet pr. kuvert, minimum 10 kuverter.

Kryddersild m/rødløg og kapers 17,-
Marineret sild m/ karrysalat og løg   17,-
Sennepssild m/ æg og tomat 17,-
Stegte sild m/ karrysalat og løg   20,-
3 slags valgfri sild   39,-
Æg og rejer m/citron,kaviar og mayonnaise   17,-
Fiskefilet m/ hj.lavet remoulade og citron 22,-
Graved laks m/ dressing og landbrød  35,-
Fersk røget laks m/ røræg og asparges 35,-
Røget ål m/ røræg, tomat og karse   39,-
Hjemmelavet bøgerøgede vildlaksefilet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemmelavede aioli med frisk dild og frisk peberrod. Serveres med rustik landbrød 30,-
Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney dertil hjemmelavet rosmarin foccacia 25,-
Hjemmelavet vildsvine pulled pork med jule-coleslaw og lækker brioche bolle 30,-
Danmarks bedste rullepølse med italiensksalat og løg, sky   20,-
Hjemmelavet oksebryst med pickles, peberodsalat og div. tilbehør  20,-
Friskhakket tatar med pickles, rødløg, capers, høvlet peberrod, rødbeder og æggeblomme  30,-
Carpaccio af oksemørbrad og bresaola på rucola-salat med balsamico creme og parmesanflager (kødet kommer i skiver og skal anrettes på tallerkener med salat, balsamico creme og parmesanflager)  30,-
Dyrlægens natmad m/løg og sky 20,-
Leverpostej m/ bacon,champignons og rødbede 17,-
Hj.lavet sylte m/ sennep og rødbeder 17,-
Hjemmelavet æbleflæsk 20,-
Små frikadeller m/ rødkål og surt 20,-
Roastbeef m/ remoulade, peberrod, løg og surt 20,-
Hj.lavet hønsesalat m/ cherrytomat og bacon 20,-
Ribbenssteg m/ rødkål og surt 25,-
Andebryst m/ rødkålssalat 30,-
Glaseret hamburgerryg m/ grønlangkål og brunede kartofler  30,-
Gistrup krydderskinke  m/ grønlangkål og brunede kartofler  30,-
Kamsteg m/ rødkål og surt  25,-
Mørbradbøf m/champignons og bløde løg   27,-
Mørbradbøf  i svampesauce   30,-
Blodpølse m/æblegrød og kanelsukker   20,-
Stuvede hvidkål m/ medister, sennep og rødbede   30,-
Ris a la mande m/ kirsebærsauce  30,-
3 slags ost m/ frisk frugt og flutes  39,-
Nøddekage m/ frisk frugt  30,-
Is dessert m/ frisk frugt  30,-
Gammeldags æblekage 30,-

Nytår 2019

Nytårsmenu 2019

Slagteren og Kokken har igen i år sammensat nogle fantastiske nytårsmenuer til dig og dine gæster.

Vi har forberedt det meste, så tilberedning bliver let og menuen delikat.

Velbekomme. 

Sammensæt selv din menu for kun 295 kr. pr. person. Min. 6 kuverter. 

Din bestilling skal afhentes den 31/12 mellem kl. 12.00 og 13.00.


Forretter

  1. Nytårs tapas.
    Alt er vores hjemmelavede specialiteter.
    Champagne mørbrad med trøffel-æggeflan.
    Bresaola rosso, lufttørret oksefilet fermenteret i rødvin med fenniklefrø.
    Bison pate med hjemmelavet stikkelsbær-chutney.
    Vores nye kalve-salami med parmesan og timian.
    Salumi trøffel pate.
    Vitello tonnato, kalvefilet med tuncreme.
    Dertil hjemmelavet pesto, oliventapenade, humus og tapasmix samt vores hjemmebagte focaccia brød fra La Bottega´s stenovn.
  2. Nytårs-fiskeanretning.
    Hjemmelavet varmrøget laks med aioli.
    Torskefilet svøbt med vores Champagne-skinke, smør-steges og serveres med en sennepssauce.
    Tun-carpaccio med hvid balsamico-creme og parmesanflager.
    Dertil salatmix og rustikt landbrød.

Mellemret (fast)

”Limfjords suppe”. Cremet hvidvins-/fiskesuppe med rejer, Limfjords muslinger og sprøde julienne grøntsager.

Hovedretter

  1. Helstegt oksemørbrad svøbt med bison-panchetta.
    Nytårssalat med salatmix, italiensk svampemix, semidry tomater, squash, blommetomat, saltristet nøddemix og feta.
    Smørstegte Vildmosekartofler med røget sesam.
    Sauce Espagnole.
  2. OXE – Onglet (slagterens hemmelige udskæring)
    OG
    Svinekæber i kraftig Dark Ale sauce.
    Ovnbagte rodfrugter med honning og parmesanflager.
    Knuste Vildmosekartofler med frisk dild, cheddar og smør.

Desserter

  1. Hjemmelavet luksus-isdessert. Bund af digestives, peanuts og saltflager. Mocca-is med chokostykker og blommestykker, top med blommegele, med blommer, der er marineret i rom. Pynt: friske bær og mynte.
  2. Vores hjemmelavede nøddekage med chokoladeganache. Dertil hjemmelavet hyldebæris og skovbær i Gistrup honning.