Her finder du vores store udvalg af pølse- og osteborde. Du kan også downloade vores folder her

Pølsebord

Slagterens pølseborde

Slagteren i Gistrups speciale er hjemmelavet pølsemageri. Det bygger på gammeldags, stolte håndværks-traditioner og løbende ny-tænkning og ny-udvikling af vores Charcuteri.

ALT ER HJEMMELAVET

Slagterens DIPLOM Pølsebord

Vi har sammensat et dejligt pølse-/tapasbord med de af vores produkter, der har deltaget i forskellige fagkonkurrencer.

Fennikel spegepølse. Vinder af Danmarks bedste spegepølse GULD 2008/DM2008.

Alsace pølse m/ hele hasselnødder. GULD 2010.

Rullepølse. Vinder af Danmarks bedste Rullepølse GULD 2010/DM 2014.

Milanese spegepølse. GULD 2010.

Grov salami med salvie og hvidløg Bresaola. GULD vinder af Innovationsprisen 2010 (lufttørret oksefilét).

Lufttørret Chianti skinke. GULD 2008. Lageret 12 mdr. med rosmarin og salvie.

Spinata. Italiens svar på Chorizo, lavet i Gistrup (lidt stærk). GULD 2018. 

Røget rullepølse m/ persille. GULD 2012.

Grov Nordisk salami med bukkehornsfrø og løvstikke. GULD 2012.

Gammeldags KRO-SALAMI. GULD 2010.

Filetto Nizza. BRONZE 2018.

Kartoffelspegepølse. BRONZE 2010. Mager spegepølse med Vildmose kartofler – max. 5 – 8 % fedt.

Bison landpaté, Bison fra Tranum 

Salumi trøffet pate, Fint hakket lufttørret skinke rørt med trøffel.

Det hele kommer flot anrettet på træplanker eller fade. Der er alt med i tilbehør, som kommer i skåle, oliven, grillede artiskokker, tapasmix, hjemmelavet pesto, hjemmelavet oliventapenade osv. 

Dertil følger vores hjemmelavede Focaccia brød bagt i stenovnen i La Bottega og hjemmelavet rugbrød og smør.

Alt dette til en pris pr. person på 125,-  

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms. 

Det lille lette pølsebord

Tænkt som en afslutning på et møde, efter en teatertur, som forret eller bare som lidt godt med sin kæreste.

Hjemmelavet Champagne skinke med grønne asparges og røræg.

Hjemmelavet Vildsvine salami Dolcetto – Vildsvin spegepølse med rødvin fra Piemonte.

Hjemmelavet “Cimbrer Salami” – Oksekødssalami med laurbærblade, paprika og sort peber.

Hjemmelavet Madagascar peber paté med italiensk svampemix og cornichoner.

Hjemmelavet øl-marineret stegt rullepølse med frisk persille.

Hjemmelavet Bresaola rosso, lufttørret oksefilet lageret i rødvin og fennikel.

Hjemmelavet Pepico pølse med rom og chili.

Det hele kommer flot anrettet på træplanker eller fade, der er alt med i tilbehør som kommer i skåle: oliven, grillede artiskokker, tapasmix, hjemmelavet pesto, hjemmelavet oliventapenade osv. 

Dertil følger vores hjemmelavede Focaccia brød bagt i stenovnen i La Bottega og hjemmelavet rugbrød og smør.

Alt dette til en pris pr. person på 69,-

Min. 4 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.

Slagterens hjemmelavede pølse-/frokostbord

Danmarks bedste rullepølse GULD 2010/DM 2014.

Hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og rødbeder.

Hjemmelavet Jægerpølse med peberfrugter.

Hjemmelavet hvidløgs spegepølse.

Hjemmelavet oksespegepølse “Ungarsk salami”.

Hjemmelavet vildt-paté, med italiensk svampemix og cornichoner.

Hjemmelavet Alsace-pølse m/ hele hasselnødder GULD 2010

Hjemmelavet spaltskinke, lufttørret skinke lagret i 12 mdr. med enebær og peber.

Hjemmelavet gourmet hamburgerryg med italiensk salat.

Hjemmelavet Italiensk spegepølse med soltørret tomat og basilikum.

Hjemmelavet små lune frikadeller med vores hjemmelavede kartoffelsalat.

Det hele kommer flot anrettet på træplanker eller fade, der er alt med i tilbehør som kommer i skåle.

Dertil følger vores hjemmelavede Focaccia brød bagt i stenovnen i La Bottega og hjemmelavet rugbrød og smør.

Alt dette til en pris pr. person på 95,-

Min. 6 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.

Det store slagter pølsebord

Hjemmelavet “Cimbrer Salami” oksekøds salami med laurbærblade, paprika og sort peber.

Lufttørret Chianti skinke GULD 2008 lagret 12 mdr. med rosmarin og salvie.

Hjemmelavet vildsvinesalami med rosmarin.

Bresaola GULD vinder af Innovationsprisen 2010 (lufttørret oksefilét).

Grov Nordisk salami med bukkehornsfrø og løvstikke GULD 2012.

Danmarks bedste rullepølse GULD 2010/DM 2014.

Hjemmelavet Italiensk spegepølse med soltørret tomat og basilikum.

Hjemmelavet Pepico pølse med rom og chili.

Bison landpaté, Bison fra Tranum.

Gammeldags KRO-SALAMI GULD 2010.

Hjemmelavet Alsace pølse m/ hele hasselnødder GULD 2010.

Milanese spegepølse GULD 2010. Grov salami med salvie og hvidløg.

Hjemmelavet peber rullepølse.

Hjemmelavet Madagascar peber paté, med italiensk svampemix og cornichoner.

Spinata GULD 2018. Italiens svar på Chorizo, lavet i Gistrup (lidt stærk).

Det hele kommer flot anrettet på træplanker eller fade, der er alt med i tilbehør som kommer i skåle: oliven, grillede artiskokker, tapasmix, hjemmelavet pesto, hjemmelavet oliventapenade osv. 

Dertil følger vores hjemmelavede Focaccia brød bagt i stenovnen i La Bottega og hjemmelavet rugbrød og smør.

Alt dette til en pris pr. person på 120,-

Min. 10 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.

Slagterens osteborde

En verden af spændende og fantastiske oste. Vi prøver at finde danske økologiske oste fra små producenter, men også Arla UNICA,  Klassiske Franske og selvfølgelig de fantastiske Italienske oste bruger vi.

Til vores osteborde bruger vi hjemmelavet figencreme, hjemmelavet blomme -/stikkelsbær chutney og  honning med hasselnødder fra Piemonte. Dertil forskellige rustikke brød,vores hjemmelavede Focaccia brød med rosmarin og hjemmelavet knækbrød.

Vores lille ostebord

Fyldt brie

Italiensk gorgonzola

Dansk økologisk vesterhavs ost

Frisk frugt

Vores egen honning med valnødder

Italiensk landbrød

Pris kr. 49,00 pr. kuvert.

Min. 6 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.

Vores Økologiske Ostebord

Vi sammensætter 5 slags økologiske oste og de leveres sammen med hjemmelavet figencreme, hjemmelavet blomme -/stikkelsbær chutney og  honning med hasselnødder fra Piemonte.

Dertil forskellige rustikke brød, vores hjemmelavede 

Focaccia brød med rosmarin og hjemmelavet knækbrød.

Pris kr. 75,- pr. kuvert.

Min. 6 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.

Vores Europæiske Ostebord

Vi sammensætter 5 slags Europæiske  oste og de leveres sammen med hjemmelavet figencreme, hjemmelavet blomme -/stikkelsbær chutney og  honning med hasselnødder fra Piemonte.

Dertil forskellige rustikke brød, vores hjemmelavede 

Focaccia brød med rosmarin og hjemmelavet knækbrød.

Pris kr. 75,- pr. kuvert.

Min. 6 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.