Skal du holde studenterfest, så lad os levere maden, så du kan nyde festen.

Klik her og se vores Studenterfest-folder 2017.

Studenter-tapas

Studenter-tapas menu 1

Chianti skinke med melon.

Bressaola med pesto.

Squash-kager med yoghurt-creme.

Kyllingespyd med tomat-syltetøj.

Varmrøget laks med citron/lime-mayo.

Butterdejssnit med karameliserede løg og svampe.

Serveres med brød.

Pris pr. kuvert 99,-

Min. 10 kuverter.

Studenter-tapas menu 2

Vitello-Tonnato/Tonnato-Vitello:

Kalvefilet med tuncreme – Grillet tun med kalvecreme.

Grillet asparges med pestomayo.

Lynkalv med salsa.

Tomatsalat med mozzarella og balsamicoglace.

Saltimbocca i marsala sovs (lunes).

Tigerreje-spyd med agurkecreme.

Serveres med brød.

Pris pr. kuvert 129,-

Min. 10 kuverter.

Studentermenu

Forretter

Laksefilet – indbagt i butterdej med ruccola og ricotta, dertil lun hummersauce.

Vores hjemmelavede bøgerøgede vildlaksefilet med honning – chili sirup,
dertil sweet chili-marinerede kæmperejer, sweet chili dressing og rustik ladbrød.

Tapas forretplanke m. fennikelpølse, Champagne-skinke med melon, bresaola m/ Emmentaler, hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney, dertil div. oliven, svampemix, grillet artiskok, hjemmelavet pesto og dertil hjemmelavet rosmarin-foccacia.

Kyllingesalat af sesamstegt kyllingebryst, på sprød salat med papaya,
hertil mild karrydressing og ananaschips.

Alle forretter serveres med brød.

Hovedretter

Langtidsstegt Angus oksesteg (gammeldags oksesteg), glaserede perleløg, bønner svøbt i panchetta krydderbacon, syltede tyttebær, dertil smørstegte små kartofler og kraftig oksesauce.

Hjemmelavet Porchetta steg, små saltbagtekartofler med rosmarin og hvidløg, cremet sauce med blandede svampe samt Lundbysalat.

Langtidsstegt oksehøjrebsteg med halve bagekartofler bagt med pesto, med peber-oksesky-sauce, serveres med forårsløg og rød peber i sprød panchetta (italiensk bacon).

Rosastegt krondyrfilet svøbt i hjemmelavet lardo og salvieblade, ELLER
Gistrup limousine kalveculotte. Tilbehør: pommes-Anna, bønnesauté med grillede pærer og nødder, kraftig rødvinssauce og æblesalat.

Desserter

Hjemmelavet islagkage med frisk skovbærbund og cremet lakridsis med
hvide chokoladestykker. Pyntet med friske mynteblade og bær – dertil frisk frugt.

Hjemmelavet valnødde-tærte med sprød marengs bund og top med marinerede frugter og sorbet limone

“Trois Chocolat”: Triple chokolade islagkage med brownie bund, mælkechokolade mousse, hvid- chokolade mousse og Crispy karamel-/nøddedrys på toppen.
Dertil stikkelsbær-/hyldeblomst kompot.

Lun chokoladefondant (lun chokoladekage med ydende kerne) serveres
med hjemmelavet yoghurtis med akaciehonning og råmarinerede skovbær.

Skrub-af-mad

Tapasfad med et udvalg af lækre pølser og pålæg, pesto, hvidløg, oliven, svampe og sød melon, hertil serveres lune bruchettabrød med tomat.

Hotdogs med vores egne lækre hjemmelavede pølser og div. tilbehør.

Karrysuppe med ris og kylling serveres med grove munkebrød.

Tortilla med kylling og oksekød hertil salater og dressing.

Pris pr. forret 45,-

Pris pr. hovedret 125,-

Pris pr. dessert 39,-

Pris pr. natmad 39,-

Vælg alle 4 retter for 225,-

Min. 10 kuverter.

Studenter-grillbuffet

Forret

Blacktiger kæmpereje-spyd med papayasalat og dertil tomat-/urtesalsa og
munkebrød (spydene grilles ca.10-12 min.).

ELLER

Grillede fiskepakker, pakker med laksefilet, rødtungefilet, kæmperejer og friske grøntsager, der er dryppet med citron, krydderurter og lidt oliven olie. Dertil kold urtedressing og dejligtrustik madbrød. (Pakkerne grilles ca. 12-15 min.)

Hovedret

Hjemmelavet Porchetta (svineslag med ridset svær,
delikat krydret med urter og citron. (Stegetid på grill ca. 75-90 min.)
Rødvins-/ramsløgmarineret oksefilet. (Stegetid ca. 30 min.)
Spændende blandet grøn salat med dressing.
Halve bagekartofler.
Pesto pastasalat.
Blandet madbrød.

Dessert

Isbuffet med 4 slags hjemmelavet is, sprøde kræmmerhus og div. drys.

Grillbuffet 175,- pr. person.

Min. 10 kuverter.

Studenterbuffeter

Studenter-/sommerbuffet 1

Bagt laks med chilirejer og urtedressing.

Chiantiskinke med pesto og melon.

Kartoffeltærte med tomat og hvidløg.

Lundbysalat.

2 slags kød – kalveculotte og Porchetta.

Pebersauce.

Lakridslagkage med hindbærmousse og hvid chokolade
serveret med skovbærcoulis.

Pris pr. kuvert 185,-

Min. 10 kuverter.

Studenterbuffet 2

Tapas forret-planke med brød.

Salatbuffet med 2 slags dressing.

Små kartofler med hvidløg og krydderurter.

Helstegt oksehøjrebsteg.

Fyldt svinemørbrad.

BBQ sauce.

Brownies med hyldeblomstis og friske bær.

Pris pr. kuvert 169,-

Min. 10 kuverter.