Skal du holde studenterfest, så lad os levere maden, så du kan nyde festen.

Klik her og se vores Studenterfest-folder 2019.

Studenter-tapas

Studenter-tapas menu 1

Chianti skinke med melon.

Bressaola med pesto.

Squash-kager med yoghurt-creme.

Kyllingespyd med tomat-syltetøj.

Varmrøget laks med citron/lime-mayo.

Saltbagte kartofler med aioli.

Serveres med brød.

Pris pr. kuvert 110,-

Min. 10 kuverter.


Studenter-tapas menu 2

Vitello-Tonnato/Tonnato-Vitello:

Kalvefilet med tuncreme – Grillet tun med kalvecreme.

Grillet asparges med pestomayo.

Lynkalv med salsa.

Tomatsalat med mozzarella og balsamicoglace.

Saltimbocca i marsala sovs (lunes).

Tigerreje-spyd med agurkecreme.

Serveres med brød.

Pris pr. kuvert 139,-

Min. 10 kuverter.

3-retters studentermenu

Forretter

Tapas forret: Alt i hjemmelavede speciliateter: Danmarks bedste Fennikelpølse, Lufttørret Chianti skinke, Bresaola il Rosso, Vitello tonnato og vores hjemmelavede Salumi trøffel pate (fint hakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel), div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia. 

Vores hjemmelavede bøge-/brændenælde-røget vildlaksefilet glaseret med lime og rosenpeber, frisk fennikelsalat med marinerede kæmperejer. Dertil vores hjemmelavede aioli med frisk dild og frisk peberrod. Serveres med rustik landbrød. 

Hjemmelavet hummersuppe med kammuslinger og landbrød.

Chili-/honning-marineret, sprødstegt perlehønebryst i lækker salat med blandede salater, papaya, bønner (Edamame), blommetomater og ristede pinjekerner.

Alle forretter serveres med brød.


Hovedretter

Hjemmelavet Porchetta steg, små saltbagte kartofler med rosmarin og hvidløg, kraftig hjemmelavet BBQ-sauce samt Nordisk salat med perlespelt, rug, salat mix, blommetomater, pærer og valnødder vendt med en dressing af æblecider, havtornsaft og olivenolie.

Helstegt oksehøjrebsteg med “Lundbysalat”, med ruccolasalat, perlerug, radicchio, appelsin, abrikos, zucchini, feta og salt-ristede mandler, pommes rösti og dertil en dejlig kraftig svampe-/okseglace. 

Rosa stegt kalveculottesteg, “salat Firenze” Blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix, vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen, Vildmosekartofler bagt med friske krydderurter, kalve-/hummersauce.

Braisseret vildsvinesteg i kraftig sauce med Karl Johan svampe, Waldorfsalat, smørstegte kartofler med hasselnøddeflager.


Desserter

Hjemmelavet cheesecake med skovbær-gele og sprød bund med ingefær. 

Hjemmelavet nøddekage med frisk frugt og vanilje is. 

Lun chokoladefondant (lun chokoladekage med ydende kerne) serveres med hjemmelavet yoghurtis med akaciehonning og råmarinerede skovbær.

Is-buffet med 4 slags hjemmelavet is, sprøde kræmmerhuse, div. drys og chokoladesauce.


Natmad

Tapasfad med et udvalg af lækre pølser og pålæg, pesto, hvidløg, oliven, svampe og sød melon, hertil serveres lune bruchettabrød med tomat.

Hotdogs med vores egne lækre hjemmelavede pølser og div. tilbehør. 

Karrysuppe med ris og kylling – serveres med grove munkebrød.  


Priser for 3-retters studentermenu: 

Pris pr. forret 49,- 

Pris pr. hovedret 129,- 

Pris pr. dessert 45,- 

Pris pr. natmad 45,- 

Vælg alle 4 retter for 235,-

Min. 10 kuverter

Studenter-grillbuffet

Studenter-grillbuffet 1

Tapas forrets planke. Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figenchutney, hjemmelavet Champagne skinke med røræg tilsat trøffel, Alsacesalami med hasselnødder i, lufttørret Spaltskinke med smørstegte grønne asparges, dertil hjemmelavet pesto, blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi-dry blommetomater og vores hjemmelavede focaccia brød.

Luksus grillspyd med marineret oksefilet og mørbrad.

BBQ-marinerede spareribs.

Vores hjemmelavede pølser, sennep og ketchup.

“Salat Firenze” blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

“Vildmose salat” med små Vildmosekartofler, grøntsager, friske krydderurter og en dressing af grov sennep, olivenolie og balsamico.

Cous cous salat og hjemmelavet humus.

Is-buffet med 4 slags hjemmelavet is, sprøde kræmmerhuse, div. drys og chokoladesauce.

Pris pr. person 195,- 

Min. 10 kuverter.


Studenter-grillbuffet 2

Fiskepakker, rødtunge, kæmperejer, laks og kammuslinger, sprøde grøntsager, der er dryppet med citron, krydderurter og lidt olivenolie. Dertil kold urtedressing og dejligt rustik madbrød (pakkerne grilles ca. 15 – 20 min.).

Okse mørbrad svøbt med parmaskinke.

Porchetta steg.

Vores hjemmelavede pølser, sennep og ketchup.

Blandet salat med årstidens grøntsager og dressing.

Små Vildmosekartofler ovnbagt i olivenolie med hvidløg og rosmarin.

Broccolisalat.

Hjemmelavet BBQ-Sauce.

Lun chokoladefondant (lun chokoladekage med flydende kerne) serveres med hjemmelavet yoghurtis med akaciehonning og råmarinerede skovbær.

Pris pr. person 215,-

Min. 10 kuverter.

Studenterbuffeter

Studenterbuffet 1

Tapas forret:

Alt i hjemmelavede speciliateter: Danmarks bedste Fennikelpølse, Lufttørret Chianti skinke, Bresaola il Rosso, Vitello tonnato og vores hjemmelavede Salumi trøffel pate (finthakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel), div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia. 

Hovedret:

Rosastegt kalvemørbrad svøbt med lufttørret skinke,

hjemmelavet Porchetta steg ELLER farseret kalkunsteg med valnødder og tranebær,

Nordisk salat med perlespelt, rug, salat-mix, blommetomat, pærer og valnødder vendt 

med en dressing af æblecider, havtornsaft og olivenolie,

cous cous salat med masser af friske krydderurter,

pommes rösti, kraftig kalve-glace.

Dessert:

Is-buffet med 4 slags hjemmelavet is, sprøde kræmmerhuse og drys. 

Pris pr. person 185,- 

Min. 10 kuverter.


Studenterbuffet 2

Vores hjemmelavede bøge-/brændenælde-røget vildlaksefilet glaseret med lime og 

rosenpeber, frisk fennikelsalat med marinerede kæmperejer. Dertil vores hjemmelavede 

aioli med frisk dild og frisk peberrod. Serveres med rustik landbrød. 

Dansk kødkvæg, oksefilet marineret med rødvin og friske krydderurter.

Vores fantastiske partykam (bøgerøget krydderkam med sprødstegt sværtern).

Bagt rodfrugsalat med salatmix oliven og feta.

“Salat Firenze” blommetomat, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix og vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

Små Vildmosekartofler – ovnbagte i olivenolie med hvidløg og rosmarin.

Kraftig okse skysauce.

Hjemmelavet nøddekage med frisk frugt og vanilje is. 

Pris pr. person 189,- 

Min. 10 kuverter.

Rettelser og ændringer i buffet senest 8 dage før. 

Levering af mad kun efter aftale og til min 30 kuverter. 

Depositum for retur-emballage 200kr. 

Fade/skåle/kasser skal leveres tilbage hurtigst muligt, rengjort.