Bestil lækker tapas fra Slagteren & Kokken – se mulighederne nedenfor eller kig i vores folder her.

Vi tilbyder også de lækreste oste- og pølseborde. Klik her og bliv fristet.

Slagterens Tapas Boks

Prøv vores Tapas boks

Hjemmelavet Charcuteri

Chianti skinke med rosmarin og salvie

Champagne skinke

Fennikel spegepølse

Filetto Nizza Salami med filet og Bresaula Al rosso, lufttørret oksefilet med fenikkel og rødvin

Blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi dry blommetomater

Hjemmelavet pesto og hjemmelavet oliven tapanade

Hjemmelavede ølpølser med peanuts

Hjemmelavet champagne mørbrad

Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figen-/stikkelsbærchutney, dertil hjemmelavet rosmarin foccacia 

Hjemmelavet Tiramizu – Italiensk mocca dessert

Pris pr person 129,50

Min. 2 personer

Du kan selv vælge om det skal  leveres anrettet på fade lige klar til servering eller du selv vil anrette.

Ønskes det anrettet er der et tillæg på 15,- pr. person.

Slagterens hjemmelavede Tapas

TAPAS PLATTE

Tapas platte: 5 slags Salumi (pålæg), alt i hjemmelavede speciliateter: Danmarks bedste Fennikelpølse, Lufttørret Chianti skinke, Bresaola il Rosso, Vitello tonnato og vores hjemmelavede Salumi trøffel pate (finthakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel), div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia.

Pris pr. person 55,-

Denne tapasplatte, som vi kalder grund-tapasplatte, fås til 2 personer og opefter og er beregnet som en dejlig forret eller lidt let hygge. Dertil kan tilvælges retter fra sammensæt-selv-tapas-menuen, hvorved kan man få en hel menu ud af det. 


Slagterens hygge tapas

Vores hjemmelavede vildsvine salami Dolcetto

Danmarks bedste fennikel pølse

Lufttørret vildsvineskinke med ristede grønne asparges Bison bresaola anrettet på rucola med parmesan og balasmicocreme

Vitello-tonnato. Kalvefilet med tuncreme

Lynstegt kalvemørbrad med grøntsagssalsa

Vores varmrøgede laks krydret med citron og rosenpeber  dertil vores hjemmelavede Wasabi-mayonnaise

Vores hjemmelavede Salumi trøffel pate (finthakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel)

Dertil kommer div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, og vores hjemmebagte rosmarin foccacia. 

Pris pr. person 119,50

Min. 4 personer.

Sammensæt-selv-tapas-menu (min. 2 pers pr. del)