Bestil lækker tapas fra Slagteren & Kokken. Se mulighederne nedenfor eller download vores folder her.

Vi tilbyder også de lækreste oste- og pølseborde. Klik her og bliv fristet.

Slagterens Tapas Boks

Prøv vores Tapas boks

Hjemmelavet Charcuteri

Chianti skinke med rosmarin og salvie

Champagne skinke

fennikel spegepølse

Filetto Nizza Salami med filet og Bresaula Al rosso

lufttørret oksefilet med fenikkel og rødvin

Blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi dry blommetomater

Hjemmelavet pesto og hjemmelavet oliven tapanade

Hjemmelavede ølpølser med peanuts

Hjemmelavet champagne mørbrad

Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figen-/stikkelsbærchutney, dertil hjemmelavet rosmarin foccacia 

Hjemmelavet Tiramizu – Italiensk mocca dessert

Pris pr person 129,50

Min. 2 personer

Du kan selv vælge om det skal  leveres anrettet på fade lige klar til servering eller du selv vil anrette.

Slagterens hjemmelavede Tapas

TAPAS PLATTE

Tapas platte: 5 slags Salumi (pålæg), alt i hjemmelavede speciliateter: Danmarks bedste Fennikelpølse, Lufttørret Chianti skinke, Bresaola il Rosso, Vitello tonnato og vores hjemmelavede Salumi trøffel pate (finthakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel), div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia.

Pris pr. person 45,-

Denne tapasplatte, som vi kalder grund-tapasplatte, fås til 2 personer og opefter og er beregnet som en dejlig forret eller lidt let hygge. Dertil kan tilvælges retter fra sammensæt-selv-tapas-menuen, hvorved kan man få en hel menu ud af det. 


Slagterens hygge tapas

Vores hjemmelavede vildsvine salami Dolcetto

Danmarks bedste fennikel pølse

Lufttørret vildsvineskinke med ristede grønne asparges Vores Bison Bresaola rullet om en creme af artiskokker og kikærter

Vitello-Tonnato/Tonnato-Vitello: Kalvefilet med tuncreme – Grillet tun med kalvecreme

Vores varmrøgede laks krydret med citron og rosenpeber  dertil vores hjemmelavede Wasabi-mayonnaise

Vores hjemmelavede Salumi trøffel pate (finthakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel)

Dertil kommer div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, og vores hjemmebagte rosmarin foccacia. 

Pris pr. person 119,50

Min. 4 personer.

Sammensæt-selv-tapas-menu (min. 2 pers pr. del)

  1. Rødtunge rosetter svøbt i tang med lakse-rejemousse-fyld og hvidløgsmarinerede kæmperejer 20,-         
  2. Varmrøget laks m/wasabimayonnaise 22,-
  3. Hjemmelavet kræmmerhus krustader med laksefyld rørt med torsk, frisk dild og lime, toppet med en frisk peberrodcreme og et drys hasselnødder, der er ristet i hvid balsamico 25,-
  4. Blacktiger kæmpereje-spyd m. chili salsa 25,-
  5. Vitello-Tonnato/Tonnato-Vitello: Kalvefilet med tuncreme – Grillet tun med kalvecreme 28,-
  6. Stegte nord Italienske svampe med kæmperejer i tomatsalsa dertil sprøde crostini. (skal serveres varm) 22,-
  7. Kyllingespyd med sød tomat – syltetøj 18,-
  8. Hvidløg-/rosmarinmarineret lammespyd med zucchini, blommetomat og dertil tzatziki 25,-
  9. Lamme frikadeller i en kraftig tomat Salsa dertil vores hjemmelavet focaccia 20,-
  10. Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. vores Bison fra Tranum) med vores figenchutney – dertil hjemmelavet rosmarin foccacia 20,-
  11. Lynstegt kalvemørbrad med grøntsagssalsa 20,-
  12. Vores Bison Bresaola rullet om en creme af artiskokker og kikærter 22,-
  13. Bagt butterdejssnitte med gedeost og semi dry tomater 15,-
  14. Ristede grønne arsparges m. vores lufttørrede  vildsvine  skinke 20,-
  15. Bruchetta m/grøntsagssalsa, panchetta og mozarella 15,-
  16. Saltbagte kartofler m. aioli 12,-
  17. Sprøde courgetkager m. dild/yoghurt sauce 18,-
  18. Indbagte artiskokker m/marscaponecreme 15,-
  19. Portobello svampe med fyld af kraftig grøntsagssalsa og gratineret med gedeost (kan ændres til parmesanost) 25,-
  20. Frisk hakket Tatar med pickles, rødløg, capers, høvlet peberrod, rødbeder og æggeblomme 27,-
  21. Carpaccio af oksemørbrad og bresaola på rucolasalat med balsamico creme og parmesanflager 30,-
  22. Hjemmelavet Champagne Mørbrad med trøffel ægge- stand og peberrod/tyttebærcreme på salat mix 20,-
  23. Hjemmelavet Tiramisu 25,-