Bestil lækker tapas fra Slagteren & Kokken. Se mulighederne nedenfor eller download vores folder her.

Vi tilbyder også de lækreste oste- og pølseborde. Klik her og bliv fristet.

Slagterens Tapas Boks

Prøv vores Tapas boks

  • Hjemmelavet Charcuteri
  • Chianti skinke med rosmarin og salvie
  • Champagne skinke
  • Fennikel spegepølse
  • Filetto Nizza Salami med filet og Bresaula Al rosso
  • lufttørret oksefilet med fenikkel og rødvin
  • Blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampe mix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi dry blommetomater
  • Hjemmelavet pesto og hjemmelavet oliven tapanade
  • Hjemmelavede ølpølser med peanuts
  • Hjemmelavet champagne mørbrad
  • Hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate m. andelår og cognacmarineret andelever) med vores figen-/stikkelsbærchutney, dertil hjemmelavet rosmarin foccacia
  • Hjemmelavet Tiramizu – Italiensk mocca dessert

Pris pr person 129,50

Min. 2 personer

Slagterens hjemmelavede Tapas

Tapas platte:

Tapas platte:  4 slags Salumi (pålæg), som kan være:

Fennikelpølse, Milanesepølse, pepicopølse, Alsacepølse, Champagneskinke, Chianti skinke, Spaltskinke, Paté, Bresaola og panchetta. Derudover vil der være hjemmelavet pesto, div. oliven, marnierede hvidløg, stegte løg i balsamico, grillede artiskokker og melon. Dertil også et dejligt brød.

Pris pr. person 45 kr. 

Denne tapasplatte, som vi kalder grund-tapasplatte, fås til 2 personer og opefter og er beregnet som en dejlig forret eller lidt let hygge. Dertil kan tilvælges retter fra sammensæt-selv-tapas-menuen nedenfor, hvorved kan man få en hel menu ud af det.

Sammensæt-selv-tapas-menu (min. 2 pers pr. del)

  • 1. Rødtunge rosetter svøbt i tang med lakse-/rejemousse-fyld og hvidløgsmarinerede kæmperejer
    20,-
  • 2. Varmrøget laks m/wasabimayonnaise
    22,-
  • 3. Black tiger kæmpereje-spyd m. chili salsa
    22,-
  • 4. Røget Sværfisk med kogte vagtelæg og stikkelsbær kompot
    22,-
  • 5. Stegte nord Italienske svampe med kæmperejer i tomatsalsa dertil sprøde crostini. (skal serveres varm)
    22,-
  • 6. Kyllingespyd med sød tomat – syltetøj
    15,-
  • 7. Hvidløg-/rosmarinmarineret lammefilet spyd med tzatziki
    25,-
  • 8. Myntepanerede lammekrone – koteletter med hjemmelavet aioli
    25,-
  • 9. Vitello tonado (kalve filet med tuncreme sauce)
    18,-
  • 10. Lynstegt kalvemørbrad med grøntsagssalsa
    20,-
  • 11. Bresaola ruller med Lime-mascarponecreme
    15,-
  • 12. Bagt butterdejssnitte med gedeost og semi dry tomater
    15,-
  • 13. Ristede grønne arsparges m. Mont Blanc skinke
    18,-
  • 14. Bruchetta m/grøntsagssalsa, panchetta og mozarella
    15,-
  • 15. Saltbagte kartofler m. aioli
    12,-
  • 16. Sprøde courgetkager m. dild/yoghurt sauce
    15,-
  • 17. Indbagte artiskokker m/marscaponecreme
    15,-
  • 18. Portobello svampe med fyld af kraftig grøntsagssalsa og gratineret med gedeost (kan ændres til parmesanost)
    25,-
  • 19. Frisk hakket Tatar med pickles, rødløg, capers, høvlet peberrod, rødbeder og æggeblomme
    27,-
  • 20. Carpaccio af oksemørbrad og bresaola på rucolasalat med balsamico creme og parmesanflager
    30,-