Hos Slagteren & Kokken tilbyder vi en lang række muligheder for frokost. Vi har lavet nogle frokost forslag, men man kan også selv sammensætte en dejlig frokost selv.

Derudover har vi også dejligt smørrebrød, stjerneskud, sandwich og pålægs-kagemand.

Frokostforslag

Min. 10 kuverter

  • Frokostforslag 1
    Pris pr. person 110,-
    • Marineret sild med karrysalat, løg og kapers.
    • Rødspættefilet med citron og remoulade.
    • Æg med rejer, citron og kaviar.
    • Dyrlægens natmad.
    • Ribbensteg med rødkål og surt.
    • Små frikadeller med rødkål og surt.
    • Fyldt brie og gorgonzola frisk frugt og Italiensk landbrød.

    Dertil kommer bagerens hjemmelavede rugbrød og smør.

  • Frokostforslag 2
    Pris pr. person 125,-
    • Valgfri sild med div. tilbehør.
    • Rødspættefilet med citron og remoulade.
    • Hjemmelavet hønsesalat m/ cherrytomat og bacon.
    • Roastbeef med kartoffelsalat eller  m/ remoulade, peberrod, løg og surt.
    • Mørbradbøffer i svampesauce med agurksalat.
    • Ribbensteg med rødkål og surt.
    • Fyldt brie og gorgonzola frisk frugt og Italiensk landbrød eller hjemmelavet  gammeldags æblekage.

    Dertil kommer bagerens hjemmelavede rugbrød og smør.

  • Frokostforslag 3
    Pris pr. person. 149,-
    • 2 Slags valgfri sild med tilbehør.
    • Varm røget laks med grillede grønne asparges, limedressing og landbrød.
    • Skaldyr salat på avokadosalat bund og med rustik landbrød.
    • Ribbensteg med rødkål og surt.
    • Mørbradbøffer i svampesauce med agurksalat.
    • Hjemmelavet oksebryst med pickles,peberodsalat og div. tilbehør.
    • Ostefad med 3 slags oste og div. tilbehør eller nøddekage med frisk frugt og råcreme.

    Dertil kommer bagerens hjemmelavede rugbrød og smør.

  • Slagterens favorit frokostbord
    Pris pr. person 165,-
    • Vildlaksefilét m/ krydderurtepanade på salatbund m/ black tiger kæmperejer. Dertil urtedressing og rustikt brød.
    • Tapas anretning med portobello svampe med fyld af kraftig grøntsagssalsa og gratineret med gedeost (kan ændres til parmesanost), bresaola rullet med mascarpone/lime creme, champagneskinke med tapasmix og lille rødtunge rosette svøbt med tang og fyldt med lakse/krebse soufflefars – dertil urtedressing og olivenbrød.
      #(Portobello svampene skal i ovnen ca. 15 min. Resten er klar til servering.)
    • Mørbrad bøffer i svampesauce med agurkesalat.
    • Hjemmelavet Porchetta steg med mørbrad, dertil  Perlebyg salat med grøntsager og friske krydderurter.
    • Frisk hakket Tatar med pickles, rødløg, capers, høvlet peberrod, rødbeder og æggeblomme.
    • Ostefad med 3 slags oste og div. tilbehør eller nøddekage med frisk frugt og råcreme.

    Dertil kommer bagerens hjemmelavede rugbrød og smør.

Sammensæt selv dit perfekte frokostbord

Pris pr. person

  • Kryddersild m/rødløg og kapers
    17,-
  • Marineret sild m/ karrysalat og løg
    17,-
  • Sennepssild m/ æg og tomat
    17,-
  • Stegte sild m/ karrysalat og løg
    20,-
  • 3 slags valgfri sild
    39,-
  • Æg og rejer m/citron, kaviar og mayonnaise
    17,-
  • Fiskefilet m/ hj.lavet remoulade og citron
    22,-
  • Gravet laks m/ dressing og landbrød
    30,-
  • Fersk røget laks m/ røræg og asparges
    30,-
  • Røget ål m/ røræg, tomat og karse
    39,-
  • Varm røget laks m/ røræg og asparges
    30,-
  • Danmarks bedste rullepølse med italiensksalat og løg, sky
    17,-
  • Hjemmelavet oksebryst med pickles, peberodsalat og div. tilbehør
    17,-
  • Friskhakket tatar med pickles, rødløg, capers, høvlet peberrod, rødbeder og æggeblomme
    30,-
  • Carpaccio af oksemørbrad og bresaola på rucolasalat med balsamico creme og parmesanflager. #(kødet kommer i skiver og skal anrettes på tallerkner, med salat, balsamico creme og parmesanflager)
    30,-
  • Dyrlægens natmad m/løg og sky
    17,-
  • Leverpostej m/ bacon, champignons og rødbede
    15,-
  • Hj.lavet sylte m/ sennep og rødbeder
    15,-
  • Hjemmelavet æbleflæsk
    17,-
  • Små frikadeller m/ rødkål og surt
    16,-
  • Roastbeef m/ remoulade, peberrod, løg og surt
    19,-
  • Hj.lavet hønsesalat m/ cherrytomat og bacon
    20,-
  • Ribbenssteg m/ rødkål og surt
    25,-
  • Andebryst m/ rødkålssalat
    30,-
  • Glaseret hamburgerryg m/ grønlangkål og brunede kartofler
    25,-
  • Gistrup krydderskinke m/ grønlangkål og brunede kartofler
    25,-
  • Kamsteg m/ rødkål og surt
    22,-
  • Mørbradbøf m/champignons og bløde løg
    27,-
  • Mørbradbøf i svampesauce
    30,-
  • Blodpølse m/æblegrød og kanelsukker
    15,-
  • Stuvede hvidkål m/ medister, sennep og rødbede
    25,-
  • Ris a la mande m/ kirsebærsauce
    30,-
  • 3 slags ost m/ frisk frugt og flutes
    39,-
  • Nøddekage m/ frisk frugt
    30,-
  • Is dessert m/ frisk frugt
    30,-
  • Gammeldags æblekage
    25,-

Hjemmelavet Dansk smørrebrød med hjemmelavet slagter-pålæg

Se vores smørrebrødskort – Klik her

  • Håndmadder
    pr. stk. 12,-
  • Uspecificeret smørrebrød
    pr. stk. 22,-
  • Luksus smørrebrød
    pr. stk. 30,-
  • Special smørrebrød
    pr. stk. 40,-

Hjemmmelavet sandwich med hjemmelavet slagter-pålæg

  • Lækre sandwich i friskbagte brød fra bageren – lys/grov
    pr. stk. 32,-
    (i butikken hver dag fra kl 8:30. Ved bestilling til lørdag, bestil senest fredag kl. 15:00)
  • Landgangsbrød med 3 slags pålæg
    pr. stk. 39,-
  • Trekant-sandwich – lys/grov
    pr. stk. 16,-
  • Italienske Tramezzini sandwich (rullet)
    pr. stk. 19,-

Slagterens hjemmelavede stjerneskud

  • Traditionelt stjerneskud med 1 stegt fisk, 1 dampet fisk, rejer, asparges og dressing, på fransbrød
    45,-
  • Det stegte stjerneskud med 2 stegte fisk, rejer, asparges og dressing, på fransbrød
    49,-
  • Luksus-stjerneskud med 1 stegt fisk, 1 dampet fisk, fersk-røget laks, rejer, asparges og dressing, på fransbrød
    59,-
  • Luksus-stjerneskud. med 2 stegt fisk, fersk-røget laks, rejer, asparges og dressing, på fransbrød
    59,-

Slagterens hjemmelavede pålægs-kagemænd

Med 7 slags hjemmelavet pålæg (kom gerne med ønsker).

Bestilling af pålægskagemænd senest kl. 15:00 dagen før.

  • Pålægskagemand til ca. 8 personer
    350,-
  • Pålægskagemand til ca. 10 personer
    400,-
  • Pålægskagemand til ca. 12 personer
    450,-
  • Mulighed for grove bunde
    tillæg: 30,-
  • Mulighed for røget laks eller andet special-pålæg
    tillæg: 10,- pr. person
  • Mulighed for Italiensk/Tapas-inspireret pålægskagemand
    tillæg 10,- pr. person