Kvalitet og dyrevelfærd i fokus

Hos Slagteren & Kokken i Gistrup er kvalitet og dyrevelfærd en selvfølge både hvad angår råvarer og produktion.

Her på siden kan du læse om nogle af vores leverandører og produkter.

Gistrup Limousine kød

Gistrup LimousineSom navnet antyder er dette kød produceret lokalt i Gistrup hos Egon Jacobsen på Sæderupvej, hvor kreaturerne kan ses. De har god plads og gode betingelser, og det giver en super kvalitet kød.

Gistrup Limousine kvæget går op ad skoven ved huset med det røde tag i højre side af billedet.

SAGA gris

SAGA grisen er opdrættet med ønske om at sænke forbruget af antibiotika i dansk svine-produktion og modvirke antibiotikare-sistens. Deraf navnet SAGA – vi arbejder hver dag for, at antibiotikaresistente bakterier bliver en SAGA BLOT.

FAKTA OM SAGA GRISEN.

  • Kød fra danske grise, der aldrig er blevet behandlet med antibiotika.
  • SAGA GRISEN opdrættes hos få jyske landmænd, der går meget op i, at grisene er sunde og har det godt.
  • SAGA GRISEN får fermenteret (mælkesyregæret) foder, som giver en sund tarmflora.
  • Der må ikke tilsættes medicinsk zink i foderet.
  • Syge dyr behandles naturligvis, men udgår af konceptet.
  • Smågrise, hvor soen har fået antibiotika i diegivningsperioden fra-sorteres også, så der ikke kommer antibiotika ind via modermælken.
  • SAGA GRIS konceptet kontrolleres løbende af en uvildig kontrolinstans.

Læs mere her

Vendsyssel Lam fra Løkken

Vores lam og får skal have et godt og frit liv.

Lammene bliver født i dybstrøelsesstald og fodret med hjemmeavlet foder. Så snart der er græs på markerne kommer de ud sammen med deres mødre og går der til de skal slagtes. Hvis der ikke er græs nok sidst på året, bliver de færdigfedet hjemme i løsdriftsstalden.

Vi lader vores lam blive større end dem der normalt udbydes til salg, for at få en bedre kødkvalitet.

Fra gård til slagtehus er der ca. 1 times transporttid. Det er vigtigt for os at dyrene ikke stresses, derfor går de ved slagteriet natten før de slagtes for at falde til ro. Slagtningen foregår nænsomt og hurtigt, der er med til at sikrer at vores kød er mørt og lækkert.

Danmarks reneste grill pølser

– dem får du hos os. Klik her og læs mere.

Vendsyssel Lam