Lad slagteren hjælpe med din næste grillfest!

Her kan du se vores forslag til grillbuffeter. Udvalget er stort og der er mulighed for at grille selv, at få det leveret færdiggrillet eller at få besøg af grillmesteren.

Klik her for at downloade vores grill-service-folder (pdf).

Slagterens grill-selv buffet

Min. 10 kuverter

  • Pris pr. kuvert 95,-
    1 stk. marineret grillbøf af oksefilet.

    1 stk. blandet grillkød vælg mellem:

    BBQ marineret spareribs, chili/cacao marineret mørbradspyd, BBQ- marineret grill køller af svineskank  marineret kyllingespyd, Gistrup limousine kalvespyd, Cognacmarinerede flanksteaks på spyd, skinkesteaks pestomarineret og citron/peber-marineret kalkunspyd.

    1 stk. hjemmelavet grillpølse (uden mel og tilsætningsstoffer), vi blander pølserne af vores store udvalg!

    Tilbehør: Sommerens grønne salat m. 2 slags dressing, Pesto-pastasalat og kartoffelsalat: traditionel eller dejlig frisk grøn kartoffelsalat. Blandet madbrød.

Luksus grill-buffet. Sammensæt selv din grill-buffet.

Min. 10 kuverter.

Det er muligt at leje en stor grill, pris kr. 500,00. OBS: Den skal afleveres rengjort.

  • Forretter
    Pris pr. grill-forret 39,00 pr. pers. Tillæg til forret 4: 10,- pr. person.
    • 1 Blacktiger kæmpereje-spyd med papayasalat og dertil tomat-/urtesalsa og munkebrød (spydene grilles ca.10-12 min.).
    • 2 Grillede fiskepakker, pakker med laksefilet, kæmperejer og friske grøntsager, der er dryppet med citron, krydderurter og lidt oliven olie. Dertil kold urtedressing og dejligt rustik madbrød. (pakkerne grilles ca. 12-15 min.).
    • 3 Laksesteaks, frisk grøn salat med hvidløgsmarinerede rejer. Dejlig frisk urtedressing og munkebrød.(Laksesteaks grilles ca. 10min.).
    • 4 Grillet ½ hummer med dejlig salat, hjemmelavet hummer-mayonaise og fransk baguette.
  • Grillstege
    Pris pr. type kød 35,- kr. ved min. 2 slags kød. Vælger man kun en slags kød skal man have 2 x 35,00. Tillæg til ret 9: 10,- pr. person.
    • 1 Hjemmelavet Porchetta (svine slag med ridset svær rullet om en svinemørbrad, delikat krydret med urter og citron (stegetid på grill ca. 75-90min.)
    • 2 Pestomarineret kalvefilet (stegetid ca. 40 min.)
    • 3 Rødvin-/ramsløgmarineret oksefilet (stegetid ca. 30 min.)
    • 4 Rødvinssprængt krydderkam (stegetid ca. 90 min.)
    • 5 Farseret kalkunsteg (stegetid ca. 90 min.)
    • 6 Cognacmarineret okseculottesteg (stegetid ca. 45 min.)
    • 7 Rosmarin-/hvidløg marineret lammekølle (stegetid ca. 80 min.)
    • 8 Gistrup limousine kalveculotte med friske krydderur-ter (stegetid ca. 50 min)
    • 9 Helstegt okse mørbrad (Blonde DÀquitaine fra Svenstrup) (stegetid ca 30 – 35 min.)

    Der følger en nærmere stege anvisning med til hver slags kød.

  • Tilbehør til grill-buffet
    Pris pr. type tilbehør kr. 20,-. Blandet mad brød pr. pers. 5,00. BBQ sauce 5,00. Pebersauce 5,00.
    • 1 Spændende blandet grøn salat med dressing.
    • 2 Coleslaw salat.
    • 3 Pestomarinerede halve bagekartofler.
    • 4 Broccolisalat.
    • 5 Dejlig frisk æblesalat.
    • 6 Kold tradionel kartoffelsalat.
    • 7 Frisk grønkartoffelsalat m. forårsløg og urter.
    • 8 Pesto pastasalat.
    • 9 Flødekartofler.
    • 10 Små nye kartofler bagt m. Rosmarin og hvidløg.
    • 11 Perlebyg salat med grøntsager og friske krydder-urter.
    • 12 Nordisk salat med perlespelt og rug, rødbeder feta og sprød panchetta.
  • Dessert
    Pris pr. dessert 35,00.
    • 1 Hjemmelavet isdessert med frisk frugt.
    • 2 Isbuffet med 4 slags hjemmelavet is, sprøde kræmmerhus og div. drys.
    • 3 Browniekage med jordbærfløde.
    • 4 Hjemmelavet Clafotis kage med hjemmelavet limeis.
    • 5 ½ ananas med friske frugter og hjemmelavet råcreme.
    • 6 Ostelagkage med skovbær.
    • 7 Hjemmelavet islagkage med frisk skovbærbund og cremet lakridsis med hvide chokoladestykker. Pyntet med friske mynteblade og bær – dertil frisk frugt.

Grillet helstegt gris eller grillet okse/kalv

  • Grillet helstegt gris (min. 20 personer)
    Vi skærer de bedste stykker ud fra grisen, som vi marinerer og krydrer, så det hele er klar til at grille. Der vil være kamsteg, ribbensteg, skinkesteg, nakkesteg og mørbrad.

    Kan leveres på tre forskellige måder:

    1. Man griller selv. Pris pr. person 65,00 (stegeanvisning medfølger).
    2. Færdigstegt herfra (leveres varmt i termokasser). Pris pr. person 70,00.
    3. Vi kommer og griller for jer (vi kommer med grill + kul og alt hvad vi skal bruge. Vi griller og skærer ud under festen). Pris pr. person 65,00  og 1350,00 for mand og grill.

    Til grillet helstegt gris kan der sammensættes forret, tilbehør og desserter, fra grill selv buffet.

  • Grillet okse/kalv (min. 20 personer)
    Helstegt Blonde D’Aquietaine okseinderlår. Pris pr. person 70,00.

    Helstegt Gistrup limousine kalveinderlår. Pris pr. person 70,00.

    Priserne gælder, hvis man selv griller.

    Vi kommer og griller for jer (vi kommer med grill + kul og alt hvad vi skal bruge. Vi griller og skærer ud under festen)

    Pris pr. person 70,00  og 1350,00 for mand og grill.

    Til grillet okse-/kalvesteg kan der sammensættes forret, tilbehør og desserter fra grill-selv-buffet.

Lej en Weber grill

  • Det er muligt at leje en stor Weber grill
    Pris kr. 500,00 + depositum 2000,- OBS: Den skal afleveres rengjort.

Lej fadølsanlæg

  • Det er muligt at leje flere typer fadølsanlæg
    Fadølsanlæg: Bordanlæg med 1 eller 2 haner 300,-

    + 30,- for kulsyre.

    Fadølsanlæg med 1 eller 2 haner 500,-

    + 30,- for kulsyre.

    Der er mulighed for stort set alle slags fadøl, ring og forhør om priser.