Lad slagteren hjælpe med din næste grillfest!

Her kan du se vores forslag til grillbuffeter. Udvalget er stort og der er mulighed for at grille selv, at få det leveret færdiggrillet eller at få besøg af grillmesteren.

Klik her for at downloade vores grill-service-folder 2018 (pdf).

Den lille frække

Min. 10 kuverter

  • Pris pr. person 99,-
    Confiteret svinebryst, marineret med vores hjemmelavede BBQ-Sauce-marinade,

    Beef vs. Pork spyd, marineret oksefilet og sous vide tilberedte svinekæber svøbt med parmaskinke.

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    “Vildmose salat” med små Vildmosekartofler, grøntsager, friske krydderurter og en dres-sing af grov sennep, olivenolie og balsamico.

    Vores hjemmelavede La Bottega Focaccia brød.

Slagterens grill-selv buffet

Min. 10 kuverter

  • Pris pr. person 105,-
    Rødvins bøffer.

    Vælg mellem: karry-urtemarineret kyllingspyd, cacao-/chili marineret mørbradspyd, Alabama-marineret kalve-spyd.

    BBQ Rib-steaks

    Vores hjemmelavede grill pølser med sennep og ketchup.

    Hjemmelavet klassisk kartoffelsalat,

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    Blandet grøn salat med årstidens friske grøntsager og dressing.

    Blandet madbrød.

Den Italienske Grillfest

Min. 10 kuverter

  • Pris pr. person 185,-
    Antipasto misto: Danmarks bedste Fennikelpølse, lufttørret Chianti-skinke, Bresaola il Rosso, Vitello tonnato og vores hjemmelavede Salumi trøffel-pate (finthakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel), div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, dertil vores hjemmebagte rosmarin-foccacia.

    Hjemmelavet Porchetta steg (lavet af slaget fra SAGA GRISEN som vi har krydret med krydderurter, hvidløg og citron).

    Grill-spyd med blandet grillkød og grøntsager.

    Hjemmelavet blandede Salsiccia pølser.

    Grillede grøntsager.

    Halve bagekartofler med pesto.

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    Vores hjemmelavede La Bottega Focaccia brød.

    Vores hjemmelavet Tiramizu.

Slagterens Favorit grill buffet

Min. 10 kuverter

  • Pris pr. person 129,-
    Angus kødkvæg FLAP MEAT.

    Angus kødkvæg ONGLET (nyretapper).

    Confiteret svinebryst marineret med vores hjemmelavede BBQ-Sauce-marinade.

    Hjemmelavede blandede Salsiccia pølser.

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    “Vildmose salat” med små Vildmosekartofler, grøntsager, friske krydderurter og en dressing af grov sennep, olivenolie og balsamico.

    Cous Cous-salat med masser af krydderurter.

    Hjemmelavet humus.

    Vores hjemmelavede La Bottega Focaccia brød.

Sammensæt selv jeres grill buffet

Min. 10 kuverter.

Det er muligt at leje en stor grill, pris kr. 500,00. OBS: Den skal afleveres rengjort.

  • Forretter
    1. Fiskespyd med laksfilet, torskeloin, kæmperejer og kammusling, dertil en lækker salat, frisk dild dressing og landbrød.
    2. Fiskepakker med rødtunge, kæmperejer, laks og kammuslinger, sprøde grøntsager, der er dryppet med citron, krydderurter og lidt olivenolie. Dertil kold urtedressing og dejligt rustik madbrød (pakkerne grilles ca. 15 – 20 min.).
    3. Blacktiger kæmpereje-spyd med papaya-salat og dertil  tomat-/urtesalsa og munkebrød
      (spydene grilles ca.10-12 min.).
    4. Grillet 1⁄2 hummer med dejlig salat, hjemmelavet hummer-mayonaise og fransk baguette.
    5. Hjemmelavet røget laksetatar med grillet grøntsager dertil mozzarella-/trøffelcreme og
      hjemmelavet focaccia.

    Pris pr. type forret 39,- pr. person

  • Grillstege
    1. Hjemmelavet Porchetta (svine slag med svær, delikat krydret med urter og citron (stegetid på grill ca. 90 min.)
    2. Pestomarineret kalvefilet (stegetid ca. 40 min.)
    3. Rødvin-/ramsløgmarineret oksefilet (stegetid ca. 30 min.)
    4. Rødvinssprængt krydderkam (stegetid ca. 90 min.)
    5. Farseret kalkunsteg (stegetid ca. 90 min.)
    6. Cognacmarineret okseculottesteg (stegetid ca. 45 min.)
    7. Rosmarin-/hvidløg marineret lammekølle (stegetid ca. 80 min.)
    8. Gistrup limousine kalveculotte med friske krydderurter (stegetid ca. 50 min)
    9. Helstegt okse mørbrad (Angus kødkvæg) (stegetid ca 30 – 35 min.)
    10. Gistrup limousine eller Angus kødkvæg,  Krogmodnet rib eye bøffer min. 300g

    Pris pr. type kød 35,- pr. person ved min. 2 slags kød. Vælger man kun en slags kød skal man bestille 2 x 35,- Tillæg til ret 9: 10,- pr. person. Pris på ret nr. 10 pr. person 100,- Der følger en nærmere stege anvisning med till hver slags kød.

  • Tilbehør til grill-buffet
    1. Spændende blandet grøn salat med dressing.
    2. Coleslaw salat.
    3. Pestomarinerede halve bagekartofler.
    4. Broccolisalat.
    5. Dejlig frisk æblesalat.
    6. Kold tradionel kartoffelsalat.
    7. Frisk grønkartoffelsalat m. forårsløg og urter.
    8. “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix og vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.
    9. “Vildmose salat” med små Vildmosekartofler, grøntsager, friske krydderurter og en dressing af grov sennep, olivenolie og balsamico.
    10. Perlebyg salat med grøntsager og friske krydder-urter.
    11. Nordisk salat med perlespelt, rug, salat-mix, blommetomat, pærer og valnødder vendt med en dressing af æblecider, havtornsaft og olivenolie.

    Pris pr. type tilbehør 20,-

    Blandet mad brød pr. person 5,-

    BBQ sauce 5,-

    Pebersauce 5,-

  • Dessert
    1. Hjemmelavet isdessert med frisk frugt.
    2. Isbuffet med 4 slags hjemmelavet is, sprøde kræmmerhus og div. drys.
    3. Browniekage med jordbærfløde.
    4. Nøddekage med frisk frugt og vanilje creme.
    5. Lun chokoladefondant (lun chokoladekage med flydende kerne) serveres med hjemmelavet yoghurtis med akaciehonning og råmarinerede skovbær.
    6. Ostelagkage med skovbær.
    7. Hjemmelavet islagkage med frisk skovbærbund og cremet lakridsis med hvide chokoladestykker. Pyntet med friske mynteblade og bær – dertil frisk frugt.

    Pris pr. dessert 35,-

Grillet helstegt gris eller grillet okse/kalv

  • Helstegt grillet gris (min. 20 personer)
    Vi skærer de bedste stykker ud fra grisen, som vi marinerer og krydrer, så det hele er klart til at grille. Der vil være kamsteg, ribbensteg, skinkesteg, nakkesteg og mørbrad (samt spareribs, hvis det ønskes).

    Kan leveres på tre forskellige måder:

    • Man griller selv. Pris pr. person 69,- (stegeanvisning medfølger).
    • Færdigstegt herfra (leveres varmt i termokasser). Pris pr. person 75,-.
    • Vi kommer og griller for jer (vi kommer med grill + kul og alt hvad vi skal bruge. Vi griller og skærer ud under festen). Pris pr. person 69,- og 1500,- for mand og grill.

    Til grillet gris kan der sammensættes forret, tilbehør og desserter fra grill-selv-buffet.  Læs mere på vores hjemmeside.

  • Grillet okse/kalv (min. 20 personer)
    Helstegt Angus kødkvæg okseinderlår. Pris pr. person 75,-.

    Helstegt Gistrup limousine kalveinderlår. Pris pr. person 75,-.

    Priserne gælder, når man selv griller.

    Vi kommer og griller for jer (vi kommer med grill + kul og alt hvad vi skal bruge.

    Vi griller og skærer ud under festen). Pris pr. person 75,- og 1500,- for mand og grill.

    Til grillet okse-/kalvesteg kan der sammensættes forret, tilbehør og desserter fra grill-selv-buffet. Læs mere på vores hjemmeside.

Lej en Weber grill

  • Det er muligt at leje en stor Weber grill
    Pris kr. 500,00 + depositum 2000,- OBS: Den skal afleveres rengjort.

Lej fadølsanlæg

  • Det er muligt at leje flere typer fadølsanlæg
    Fadølsanlæg: Bordanlæg med 1 eller 2 haner 300,-

    + 30,- for kulsyre.

    Fadølsanlæg med 1 eller 2 haner 500,-

    + 30,- for kulsyre.

    Der er mulighed for stort set alle slags fadøl, ring og forhør om priser.