Danmarks bedste rullepølse

Foodexpo-messen 2014 dannede i weekenden rammen om Danske Slagtermestres fagkonkurrencer: ”Danmarks bedste leverpostej”, ”Danmarks bedste spegepølse” og ”Danmarks bedste rullepølse”. Og Slagteren & Kokken i Gistrup løb med sejren om ”Danmarks bedste rullepølse” foran 4 slagtere fra Sjælland.

 

Slagteren og Kokken i Gistrup deltog i rullepølsekonkurrencen med en traditionel rullepølse og gik sammen med 4 andre slagtere videre til weekendens finale i konkurrencen om ”Danmarks bedste rullepølse”.

 

Alle interesserede besøgende på Foodexpo-messen fik udleveret en stemmeseddel, hvor de – efter at have fået smagsprøver af finaleprodukterne – kunne stemme på den leverpostej/spegepølse/rullepølse, som de syntes bedst om. Det produkt inden for hver af de 3 kategorier, som fik flest stemmer, blev kåret til ”Danmarks bedste leverpostej”, ”Danmarks bedste spegepølse” og ”Danmarks bedste rullepølse”.

 

Slagteren & Kokken i Gistrup løb med sejren om ”Danmarks bedste rullepølse” foran 4 sjællandske slagteres rullepølser. “Det var endnu engang en stor oplevelse at deltage i en konkurrence på Foodexpo-messen og jeg er stort af, at vi vandt konkurrencen. Nu glæder vi os til at sælge rigtigt mange af den vindende rullepølse i butikken”, fortæller slagter Claus Jensen.

 

Slagtere fra hele landet deltog i fagkonkurrencerne, og finalisterne blev fundet ved en bedømmelse i november 2013 i Odense, hvor et dommerpanel bedømte de mange lækre postejer, spegepølser og rullepølser og udvalgte de 5 bedste inden for hver kategori.

 

 

For yderligere information, kontakt slagter Claus Jensen på 98314036

Slagteren & Kokken i Gistrup

Gistrup, den 17. marts 2014