Dagens middag pr. stk. 45,- / Ekstra stor 55,-


Uge 14

Mandag: Klassisk hønsefrikassé med grøntsager og små kartofler

Tirsdag: Stegt medister, rødkål, kartofler og sauce

Onsdag: Moussaka med kartofler og aubergine

Torsdag: Forloren hare med tyttebær, kartofler og sauce

Fredag: Flæskesteg med rødkål, sauce og kartofler


Uge 15

Mandag: Stifado, græsk simre-ret med oksekød i rødvin, med bagte kartoffelbåde

Tirsdag: Karbonader med stuvede grøntsager og kartofler

Onsdag: Mørbradbøffer i svampesauce med kartofler og salat

Torsdag: Påske lukket

Fredag: Påske lukket


Uge 16

Mandag: Påske lukket

Tirsdag: Hjemmelavet lasagne med salat og tzatziki

Onsdag: Pulled pork sandwich med coleslaw

Torsdag: Asiatisk farsbrød med hakket kylling og med nudelsalat

Fredag: Kalvesteg med Waldorf salat sauce og nye kartofler


Uge 17

Mandag: Benløse fugle med bagt kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag: Herregårds-bøf med ærter, bearnaisesauce og pommes frites

Onsdag: Tærter med salat og dressing

Torsdag: Hvidkålsrouletter og kartofler og hjemmelavet agurkesalat

Fredag: Farseret ribbensteg med rødkålssalat, sauce og kartofler


Uge 18

Mandag: Mørbradgryde med ris og grøntsager

Tirsdag: Wokpande med stegte nudler og masser af sprøde grøntsager

Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

Torsdag: Butter chicken med ris og raita