Dagens middag pr. stk. 45,- / Ekstra stor 55,-


Uge 23

Mandag 1/6: Lukket (Pinse)

Tirsdag 2/6: Kalve frikassé med små nye kartofler

Onsdag 3/6: Pulled pork sandwich med coleslaw

Torsdag 4/6: Mørbrad a la creme med kartofler

Fredag 5/6 Lukket (Grundlovsdag) (FARS DAG)


Uge 24

Mandag 8/6: Osso buco orientalsk med ris

Tirsdag 9/6: Tærter med salat

Onsdag 10/6: Frikadeller med kartoffelsalat

Torsdag 11/6: Fyldt kyllingebryst – med ris og karrysauce

Fredag 12/6: Gammeldags oksesteg med grøntsager, sauce og kartofler


Uge 25

Mandag 15/6: Chilie con carne med ris

Tirsdag 16/6: Stegt lever med bløde løg, sauce og kartofler

Onsdag 17/6: Herregårdsbøf med pommes frites, ærter og bearnaisesauce

Torsdag 18/6: Mexicanske pandekager med oksekødsfyld og salat

Fredag 19/6: Glaseret hamburgerryg med nye grøntsager, sauce og kartofler


Uge 26

Mandag 22/6: Hjemmelavet lasagne med salat

Tirsdag 23/6: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

Onsdag 24/6: Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder

Torsdag 25/6: Jægerschnitzler med pommes satte og svampe-/paprikasauce

Fredag 26/6: Ribbensteg med rødkål, sauce og kartofler


Uge 27

Mandag 29/6: Boller i karry med ris

Tirsdag 30/6: Stifado med ovnbagte krydder-kartofler