Slagteren & Kokken tilbyder lækre menuer og buffetter til forårets konfirmationsfester.

Vi leverer fra minimum 10 personer (ved helstegt grillet gris eller grillet okse/kalv minimum 20 personer).

Se vores konfirmationsbuffeter og menuer nedenfor. Du kan også downloade vores folder ved at klikke her.

Konfirmationsbuffeter
  • Luksusbuffet
    Pris pr. person 269,-
    Tapas forret:

    Vores varmrøgede laks krydret med citron og rosenpeber, dertil vores hjemmelavede Wasabi-mayonnaise.

    Vitello-tonnato. Kalvefilet med tuncreme.

    Vores hjemmelavede fennikelpølse.

    Lufttørret Chianti skinke med melon.

    Bresaola-/emmentaler tern (Slagter konfekt).

    Div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade. 

    Dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia. 

    Hovedret:

    Oksemørbrad svøbt med svampe og Parma-skinke.

    Krogmodnet Presa i Karl Johan-svampesauce (Presa er en super mør og smagfuld udskæring af gris).

    “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

    Bagt rodfrugt salat.

    Ovnbagte små, nye Vildmose kartofler med olivenolie og vores røgede sesam.

    Dessert:

    Dobbelt chokolademousse med hvid og mørk chokolade toppet med jordbærskum og 

    appelsin-/hasselnødde krokant.

    Min. 10 personer.

  • Grillbuffet
    Pris pr. person 269,-
    Forret:

    Grillet vildlaksefilet. Laksefileten har vi krydret let med dild, rosenpeber og lime. Den grilles hel og serveres med dejlig salat med kæmperejer, friske grønne asparges og sukkerribs, dertil en frisk urtedressing og rustik brød.

    Hovedret:

    Dry-aging modnet okse flap-meat med vores hjemmelavede grill-rub. 

    Krogmodnet Presa svøbt med coppa (Presa er en super mør og smagfuld udskæring af gris).

    Hjemmelavede grillpølser.

    Frisk grøn salat med årstidens friske grøntsager og dertil hjemmelavet dressing.

    Pastasalat med vores hjemmelavede tagliatelle, feldsalat, blommetomater, oliven, og en cremet dressing.

    Bagte kartofler i halve med pesto på.

    Dessert:

    Hjemmelavet bagt pæretærte med creme anglaise, marcipan-crumble, dertil hjemmelavet vanilje is.

    Min. 10 personer.

Konfirmations-festmenu

Forretter

  1. Tarteletter: Slagterens hjemmelavede høns i asparges med hvide og friske grønne asparges. Serveres med store hjemme-lavede tarteletskaller.
  2. Hjemmelavet tunmousse med rogn og rejer, serveres med dild-/limedressing og landbrød.
  3. Tapas forretplanke: Vores hjemmelavede fennikelpølse, Champagne-skinke med melon, Vitello-tonnato (kalvefilet med tuncreme), hjemmelavet Pate Au Campagne med vildsvin og svampe dertil vores figenchutney, hertil serveres div. oliven, svampemix, grillet artiskok, hjemmelavet pesto og vores hjemmelavede rosmarin foccacia. 
  4. Dampet vildlaksefilet med sprød urtetopping, dertil marinerede rejer og smør-dampede friske grønne asparges og urtedressing samt rustik landbrød.

Hovedretter

  1. Gistrup limousine kalveculottesteg med ramsløg og citron/peber, bagt rodfrugtsalat, Hasselback kartofler og kraftig kalve glace.
  2. Porchettasteg med “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen. Ovnbagte Vildmose kartofler stegt med hvidløg og timian. Dertil serveres BBQ-sauce.
  3. Oksemørbrad svøbt med kalvepanchetta, Nordisk salat med friske nye grøntsager, friske krydderurter, spelt og rugkerner, feta og saltmandler, Rösti kartofler og dertil Sauce Espagnole.
  4. Stegte mørbradbøffer i svampesauce, Waldorfsalat, smørstegte kartofler og hjemmelavet frisk agurkesalat.

Desserter

  1. Hjemmelavet Italiensk is-buffet med 4 slags is – dertil kræmmerhuse og hjemmelavet chokoladesauce og jordbær guf.
  2. Hjemmelavet bagt pæretærte med creme anglaise, marcipan crumble, dertil hjemmelavet vanilje is.
  3. Dobbelt chokolademousse med hvid og mørk chokolade toppet med jordbærskum og appelsin-/hasselnødde krokant.
  4. Hjemmelavet nøddekage med hjemmelavet hyldebæris og marinerede røde bær.

Natmad

  1. Hotdogs med vores egne lækre hjemme-lavede pølser og div. tilbehør. 
  2. Pulled pork sandwich med coleslaw og brioche boller.
  3. Mexicansk lasagne med guacamole.
  4. Slagterens hjemmelavede biksemad med spejlæg og rødbeder.

Priser for 4-retters konfirmations-festmenu: 

Pris pr. forret 49,-

Pris pr. hovedret 129,-

Pris pr. dessert 45,-

Pris pr. natmad 45,-

Vælg alle 4 retter for 235,-

Min. 10 personer. 

Sammensæt-selv buffet
  • Forretter
    Pris pr. forret 45,-
    • Vores hjemmelavede varmrøgede vildlakse-filet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemmelavede limedressing, torskefilet svøbt med vores hjemmelavede Champagne skinke, smørstegt og serveres med en sennepsdressing dertil salatmix og rustik landbrød.
    • Slagterens hjemmelavede tarteletter med høns i asparges med hvide og friske grønne asparges, dertil serveres store hjemmelavede tarteletskaller.
    • Tapas forret: Alt i hjemmelavede speciliateter: Danmarks bedste fennikelpølse, lufttørret Chianti skinke, Vitello-tonnato. (kalvefilet med tuncreme) og hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate med vildsvin og svampe), serveres med hjemme-lavet stikkelsbærchutney, blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampemix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi-dry blommetomater, hjemmelavet pesto og hjemmelavet oliven-tapanade, dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia.
  • Kødretter
    Pris pr. kødret 30,-
    Der skal vælges min. 2 slags kød.

    • Dansk kødkvæg: oksefilet marineret med rødvin og friske krydderurter.
    • Rosastegt Gistrup limousine kalveculottesteg m. ramsløg og lime.
    • Hjemmelavet Porchettasteg med krydder-urter og hvidløg.
    • Fyldt perlehønebryst med blommetomat og frisk salvie svøbt med vores lufttørrede skinke.
  • Tilbehør
    Pris pr. tilbehør 25,-
    Der skal vælges min. 2 slags tilbehør.

    • “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.
    • Nordisk salat med friske nye grøntsager, friske krydderurter, spelt og rugkerner, feta og saltmandler.
    • Pastasalat med tagliatelle, zucchini, blommetomat, feldsalat, oliven blandet med en cremet dressing.
    • Små Vildmosekartofler ovnbagte i oliven-olie med hvidløg og rosmarin.
    • Hjemmelavede flødekartofler.
  • Desserter
    Pris pr. dessert 45,-
    • Hjemmelavet Italiensk is-buffet med 4 slags is – dertil kræmmerhuse og hjemmelavet chokoladesauce og jordbær guf.
    • Hjemmelavet bagt pæretærte med creme anglaise, marcipan crumble, dertil hjemmelavet vanilje is.
    • Dobbelt chokolademousse med hvid og mørk chokolade toppet med jordbærskum og appelsin-/hasselnødde krokant.

Ved ændringer i de forvalte buffeter kommer der et tillæg på 15,- pr. person. 

Rettelser og ændringer i buffet SENEST 8 DAGE FØR.

Levering af mad kun efter aftale og til minimum 30 kuverter. 

Depositum for retur-emballage 200kr.

Fade/skåle/kasser skal leveres tilbage hurtigst muligt, rengjort.