Skal du holde studenterfest, så lad os levere maden, så du kan nyde festen.

Klik her og se vores Studenterfest-folder 2020.

Studenter-tapas

Studenter tapas menu 1

Chianti skinke med melon.

Bressaola med rucola, parmesan og pesto.

Squash-kager med yoghurt-creme.

Kyllingespyd med tomat-syltetøj.

Varmrøget laks med citron/lime-mayo.

Saltbagte kartofler med aioli.

Dertil kommer vores hjemmelavede Focaccia brød.

Pris pr. person 115,- 

Min. 10 kuverter.


Studenter tapas menu 2

Hjemmelavet Champagne skinke med grønne asparges og aioli med friske krydderurter.

Vitello-Tonnato, kalvefilet med tuncreme.

Stegte kæmperejer på spyd med sweet chili dip. 

Polpette Al sugo (grove kalvekødsboller m/ pinjekerner og mynte, kommer i en kraftig

tomat-sauce). 

Tomatsalat med mozzarella, oliven og basilikum.

Vores hjemmelavede Salumi trøffel pate (fint hakket lufttørret skinke rørt med olivenolie og trøffel).

Dertil kommer vores hjemmelavede Focaccia brød.

Pris pr. person 139,- 

Min. 10 kuverter.

Studenterbuffeter

Studenterbuffet 1

Tapas forret:

Alt i hjemmelavede speciliateter: Danmarks bedste Fennikelpølse, Lufttørret Chianti skinke, Bresaola il Rosso, Vitello tonnato og vores hjemmelavede Salumi trøffel pate (finthakket lufttørret skinke rørt med oliven-olie og trøffel), div. tapas-tilbehør, pesto- og oliventapenade, dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia. 

Hovedret:

Rosastegt kalvemørbrad svøbt med lufttørret skinke, hjemmelavet Porchetta steg ELLER Vores kalkun porchettasteg.

Nordisk salat med friske nye grøntsager, friske krydderurter, spelt og rugkerner, feta og saltmandler.

Cous cous salat med masser af friske krydderurter, pommes rösti, og en kraftig kalve-glace.

Dessert:

Hjemmelavet rabarber cheesecake.

Pris pr. person 185,- 

Min. 10 kuverter.


Studenterbuffet 2

Vores hjemmelavede varmrøgede vildlakse-filet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemmelavede limedressing og stegte kæmperejer på spyd med sweet chili dip.

Dertil vores hjemmelavede focaccia brød.

Dansk kødkvæg, oksefilet marineret med rødvin og friske krydderurter.

Krogmodnet Presa i Karl Johan-svampesauce (Presa er en super mør og smagfuld udskæring af gris).

Bagt rodfrugsalat med salatmix oliven og feta.

Pastasalat med vores hjemmelavede tagliatelle, feldsalat, blommetomater, oliven, og en cremet dressing.

Små Vildmosekartofler – ovnbagte i olivenolie med hvidløg og rosmarin.

Hjemmelavet nøddekage med frisk frugt og vanilje is. 

Pris pr. person 189,- 

Min. 10 kuverter.

4-retters studenter-festmenu

Forretter

Vores hjemmelavede varmrøgede vildlakse-filet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemmelavede limedressing og stegte kæmperejer på spyd med sweet chili dip dertil vores hjemmelavede focaccia brød.

Hjemmelavet tunmousse med rogn og rejer, serveres med dild-/limedressing og landbrød.

Tapas forretplanke: Vores hjemmelavede fennikelpølse, Champagne-skinke med melon, Vitello-tonnato (kalvefilet med tuncreme), hjemmelavet Pate Au Campagne med vildsvin og svampe dertil vores figenchutney, hertil serveres div. oliven, svampemix, grillet artiskok, hjemmelavet pesto og vores hjemmelavede rosmarin foccacia. 

Dampet vildlaksefilet med sprød urtetopping, dertil marinerede rejer og smør-dampede friske grønne asparges og urtedressing samt rustik landbrød.


Hovedretter

Gistrup limousine kalveculottesteg med ramsløg og citron/peber, bagt rodfrugtsalat, Hasselback kartofler og kraftig kalve glace.

Porchettasteg med “Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen. Ovnbagte Vildmose kartofler stegt med hvidløg og timian. Dertil serveres BBQ-sauce.

Oksemørbrad svøbt med kalvepanchetta, Nordisk salat med friske nye grøntsager, friske krydderurter, spelt og rugkerner, feta og saltmandler, Rösti kartofler og dertil Sauce Espagnole.

Stegte mørbradbøffer i svampesauce, Waldorfsalat, smørstegte kartofler og hjemmelavet frisk agurkesalat.


Desserter

Hjemmelavet Italiensk is-buffet med 4 slags is – dertil kræmmerhuse og hjemmelavet chokoladesauce og jordbær guf.

Hjemmelavet bagt pæretærte med creme anglaise, marcipan crumble, dertil hjemmelavet vanilje is.

Dobbelt chokolademousse med hvid og mørk chokolade toppet med jordbærskum og appelsin-/hasselnødde krokant.

Hjemmelavet nøddekage med hjemmelavet hyldebæris og marinerede røde bær.


Natmad

Hotdogs med vores egne lækre hjemme-lavede pølser og div. tilbehør. 

Pulled pork sandwich med coleslaw og brioche boller.

Mexicansk lasagne med guacamole.

Slagterens hjemmelavede biksemad med spejlæg og rødbeder.


Priser for 4-retters studenter-festmenu: 

Pris pr. forret 49,-

Pris pr. hovedret 129,-

Pris pr. dessert 45,-

Pris pr. natmad 45,-

Vælg alle 4 retter for 235,-

Min. 10 kuverter. 

Studenter sammensæt-selv grill-selv buffet

Forretter

Pris pr. forret 45,-

Vores hjemmelavede varmrøgede vildlakse-filet glaseret med lime og rosenpeber, dertil vores hjemmelavede limedressing, torskefilet svøbt med vores hjemmelavede Champagne skinke, smørstegt og serveres med en sennepsdressing dertil salatmix og rustik landbrød.

Tapas forret: Alt i hjemmelavede speciliateter: Danmarks bedste fennikelpølse, lufttørret Chianti skinke, Vitello-tonnato. (kalvefilet med tuncreme) og hjemmelavet Pate Au Campagne (Fransk landpate med vildsvin og svampe), serveres med hjemme-lavet stikkelsbærchutney, blandet tapas mix med oliven, nord-Italiensk svampemix, marineret hvidløg, artiskokker, stegte løg i balsamico og semi-dry blommetomater, hjemmelavet pesto og hjemmelavet oliven-tapanade, dertil vores hjemmebagte rosmarin foccacia.

Hvidvinsdampet vildlaks let glaseret med lime-/koriander sirup, sweet chili marinerede kæmpe-rejer og urtedressing – dertil rustik landbrød.


Kødretter

Pris pr. kødret  30,-
og der skal vælges min. 2 slags kød.

Dansk Krogmodnet Presa (Presa er en
super mør og smagfuld udskæring af gris).

Kalve mørbrad svøbt med parmaskinke.

Dansk kødkvæg: oksefilet marineret med rødvin og friske krydderurter.

Rosastegt Gistrup limousine kalveculottesteg m. ramsløg og lime.

Hjemmelavet Porchettasteg med krydder-urter og hvidløg.

Fyldt perlehønebryst med blommetomat og frisk salvie svøbt med vores lufttørrede skinke.


Tilbehør

Pris pr. tilbehør 25,- 

og der skal vælges min. 2 slags tilbehør.

“Salat Firenze”: blommetomater, zucchini, oliven, frisk basilikum, pasta penne, salat mix vendt med en dressing af hønsefond, olivenolie og balsamico og revet parmesan på toppen.

Nordisk salat med friske nye grøntsager, friske krydderurter, spelt og rugkerner, feta og saltmandler.

Pastasalat med tagliatelle, zucchini, blommetomat, feldsalat, oliven blandet med en cremet dressing.

Små Vildmosekartofler ovnbagte i oliven-olie med hvidløg og rosmarin.

Hjemmelavede flødekartofler.


Desserter

Pris pr. dessert 45,-

Hjemmelavet rabarber cheesecake.

Hjemmelavet Italiensk is-buffet med 4 slags is – dertil kræmmerhuse og hjemmelavet chokoladesauce og jordbær guf.

Hjemmelavet bagt pæretærte med creme anglaise, marcipan crumble, dertil hjemmelavet vanilje is.

Dobbelt chokolademousse med hvid og mørk chokolade toppet med jordbærskum og appelsin-/hasselnødde krokant.

Ved ændringer i de forvalte buffeter kommer der et tillæg på 15,- pr. person. 

Rettelser og ændringer i buffet SENEST 8 DAGE FØR.

Levering af mad kun efter aftale og til minimum 10 kuverter. 

Depositum for retur-emballage 200kr.

Fade/skåle/kasser skal leveres tilbage hurtigst muligt, rengjort.