Velkommen

I 2005 overtog jeg slagterbutikken i Gistrup og den blev til “Slagteren & Kokken i Gistrup”. Vores mål er, at give dig den bedste kvalitet i kød, pålæg, færdigretter, tilbehør og mad ud af huset (frokost, buffeter, menuer m.m).
Har du spørgsmål til vores råvarer, tilberedning, menuer eller andet, så kontakt os endelig – vi kommer gerne med vejledning og ideer.

Bedste hilsener

Slagtermester Claus Jensen

Det siger vores kunder

Lækkert mad I leverede til vores fest i weekenden. Flere af vores gæster har spurgt, hvor maden kom fra, da det var så lækkert, og kødet var så mørt. Maden betyder meget for en fest – og det kan klart anbefales at vælge en menu herfra. 5 stjerner herfra.Pia Skov

Pia Skov

I fortjener simpelthen 5 stjerner. Tak for en super god frokost (frokostforslag nr. 2), og jeres leverpostej og æblekage blev rost til skyerne. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer.

Sinne Fuglsang Klitgaard

Vi har fået lavet fårespegepølser af Claus. Vi har har fået den bedste behandling og modtagelse. Vi er stolte af at have et stort og flot sortiment af pølser fra Danmarks bedste pølsemager. Tak for samarbejdet.

Martin Bast